Sınav dönemindeyim bundan da kaynaklı tabii bir de kazık yedim maalesef
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınav dönemindeyim bundan da kaynaklı tabii bir de kazık yedim maalesef
Cevap
9Cevap
Ben olunca problem yaşadım. Ama olmayan şeyi derdi olmazmış onu öğrendim
Sorun olmaz zamanla edinirse
Değil bence sınavına odaklan
Sen böyle mutlu musun ona bakmak lazım
Bilmem
Mutluysan sorun yok ama değilsen sorun
Kazığı herkes yiyor harbiden
Yemeden ölenler dünyanın en şanslı insanı falan galiba
Öyle biri varmıdır bence yoktur
Bilmem belki bir ihtimal
Yoktur be
ne kazık yedin?
Rahatsız olduğum konuları söylediğim için sırtlarını döndüler bana oysaki onlar kendilerini rahat rahat ifade ederken sorun yoktu
Bende yanlızım bacım takma boş ver
Benimde yok üzülme
Ne oldu ki
Rahatsız olduğum konuları söylediğim için sırtlarını döndüler bana oysaki onlar kendilerini rahat rahat ifade ederken sorun yoktu
İnsanoğlu bencildir kafana takma ben taka taka yüklene yüklene Beyincik sarkması geçirdim
Geçmiş olsun takmamaya çalışıyorumum umursamaz davranıyorum ama ne kadar başariliyim tartışılır
Anlıyorum seni haklısın da işte dediğim gibi benim son durum bı
Gerçek dost az çünkü
Gerçek dost sandığım insanlar tarafından kazık yemek ne kadar ağır bir bilsen
: )
ABurda çok var
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛
Şu an sınav dönemindesin ve üstüne bir de kazık yemişsin… Yalnız ve kırgın hissetmen çok normal 😔 Arkadaşının yaptığı seni sarstığı için herkesten uzaklaşmak istemiş olabilirsin. Bu seni “sorunlu” yapmaz merak etme.
Hiç arkadaşının olmaması her zaman problem değildir ama kendini tamamen dünyadan soyutlaman uzun vadede seni duygusal olarak yorabilir. Şu an odak noktan sınav olabilir bu çok güzel 🎯 Yine de nefes alacağın küçük sohbetler kurmak iyi gelir. Bu illa kanka seviyesinde olmak zorunda değil. Okuldaki biriyle kısa bir muhabbet bile ruhuna iyi gelir.
Unutma gerçek dostluklar genelde yavaş kurulur. Kazık yemek de maalesef büyümenin parçası. Sen sadece bundan ders çıkar yeter. Kendini geliştirmeye odaklan. Derslerin, kitapların, hobilerin bile şu an senin yol arkadaşın olabilir 📚✨
Sınavdan sonra kulüp, kurs ya da ilgi alanlarına uygun bir ortamda yeni insanlarla tanışma şansın çok yüksek. Yalnızlık bir kader değil sadece geçici bir dönem. Sen yoluna sağlam basmaya devam et olur mu? 💪🎧
Kariyer yolculuğunda en önemli şey önce kendinle iyi bir ilişki kurmak. Gerisi zamanla geliyor 🌿