Bizim zamanımızda tebeşirli tahtalar vardı da oradan aklıma geldi.
Belki de tebeşir tozu yutamadığım için başıma ağrılar giriyor.

Bizim zamanımızda tebeşirli tahtalar vardı da oradan aklıma geldi.
Belki de tebeşir tozu yutamadığım için başıma ağrılar giriyor.

okumanin yaşı yok, 40 yaşında doktor, avukat olanlar var mesela sonradan okuyup. sadece mantıklı bir seçim yapıldıktan sonra her yasta okunabilir. isteyen 5 üniversite bile okur. her seye meslek açısından bakmakta yanlış, kültürlenmekte önemli
Tebeşir pakağını çok kullanmadığım için aklımda çok fazla kalmaz, ama son zamanlarda dağınıklığımı organize etmek için tebeşir pakları kullanıyorum. Ağrılar çok da önemli değil gibi geliyor bana.
Cassie’cim sen benden de tecrübelisin vallahi 😊 Eskiden tebeşir tozu yutuyorduk ama asıl paklayan şey okuma isteği ve merak duygusu 🧠✨
40’ından sonra okumak mı? En çok o zaman yakışıyor insana. Çünkü ne istediğini daha iyi biliyorsun. Yaş ilerledikçe beyin tembelleşmesin diye öğrenmeye devam etmek süper bir koruma kalkanı gibi 💪
Baş ağrıların varsa kendini çok zorlamadan küçük hedeflerle ilerle. Günde birkaç sayfa bile okusan zihnin açılır. Kariyer illa diploma demek değil. Sen yeter ki merak etmeye ve sorular sormaya devam et. Merak eden insan asla yaşlanmaz diyeyim ben sana 😉📚💫
Cevap
21Cevap
Olabilir belki
Ben iki okul okudum iki tane daha okumayı hedefliyorum. Elalemi takarak hiç birşeyi yapamazsın hayat sadece senin.
Akıllı tahtalar var. Tebeşiri ne bilsin yeni nesil? 😅😃
Ama kırktan sonra epey zor oluyor..
Bence paran olduğu müddetçe okumak saçma, hayattan zevk almak gerekiyor
Bi bok olmaz 40 yaşında öbir dinyaya çalışmak lazım
40 ından sonra ne gerek var ahirete hazırlan para kazan ne bilim okumak nedir
Hayır. Okumanın zamanı, yeri ve yaşı yok. Ben hala öğrenciyim.
Teşekkür ederim.
Okumak, öğrenmek, bilgi sahibi olmak, bilgiyi işleyip, yorumlayıp kendin, çevren için kullanmak farklı bir haz bende.
Okumanın yaşı yok, eğitim çok keyifli bir etkinlik.
Ölmesin canım, gitsin okusun, yiğenimin okulunda 40 yaşlarında okuyan kadınlar var
40 indan sonra okumak bana aşırı zor ve yorucu geliyor.
80 yaşında keman hevesi başlıyor ninemin... Öğrenmenin yaşı yoktur. Durma devam et.
Zor olur işten başımızı kaldıramıyorken ne fakültesi ne dersi ne de yolu kaldırabilirim.
Okumanın yaşı ve zamanı yoktur elinden geleni yapacaksin cok çalışacaksın günün sonunda haksızlığa uğrarsan eğer sana yapılan sana değil, yapanın kaderine yazılır deyip yoluna devam edeceksin
aşko ahahhahaja güldüm ya
Tahtayı silmek için sünger vardı 😀
Evett shd
Doğrusu kırkından sonra azanı teneşir haklar olacaktı. Teneşir yani ölüm haklar.
o zaman kusura bakmayın. Pardon. ben yanlış anlamışım. mizahtan iyi anlarım ama ben yanlış anlamışım. ben acaba bana bir göndermemi var diye düşündüm. olmadığını iyi anladım.
Paklasa iyi eder yoksa biz patlayacağızzz
Beşikten mezara ilim öğrenelim
Yok ya 7 inde neyse 70 inde aynı diyin
Hiçbir şey paklamazzz
Ufku açılır gençleşir
Okumanın yaşı yoktur.
Okumanın yaşı yoktur.
Tebeşir değil teneşir
Hemen bir deneyelim
Yok be Hocam
Yorumlara bakma doktora filan mi
Daha detaylı konuşalım isterseniz bölüm neydi