Kızlar sevgilim yurt dışında eczacılık okudu, şimdi denklik için sınava girmesi gerekiyormuş. Nettekurs diye bir dershane bulduk araştırırken. Bilen var mı, nasıl bir yer?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar sevgilim yurt dışında eczacılık okudu, şimdi denklik için sınava girmesi gerekiyormuş. Nettekurs diye bir dershane bulduk araştırırken. Bilen var mı, nasıl bir yer?
Cevap
4Cevap
Ne şanslısın doktor ayağına geldi ya da benim durumumda eczacı:))) Ben de EUS için Nettekurs'a kaydoldum.
Ayyy, o zaman anlatsana nasıl bir yer? Bir de EUS ne?:/
EUS eczacılık için uzmanlık sınavı, seninkinin gireceği sınavın aynısı. Tek fark bu Türkiye'de okuyanlar için. Nettekurs'a gelince... Ben çok memnunum doğrusu. Zaten bizim alanda bir tek onlar var ama şimdi doğruya doğru adamlar tekiz diye hiçbir şeyi salmamışlar. Kitaplar, dersler... Haaa bir de yeni bir hediye verdiler yapay zeka asistanı. Offf acayip işime yarıyor.
Adamlar işi biliyor diyorsun yani:) Yapay zekaya da bu kadar sevinmezsin yahu:)))
:)) O zaman, biz arayıp detaylı bir bilgi alalım. Teşekkür ederim ya sorularıma yanıt verdin. Seni takibe alsam, aklıma takılan bir şeyler olursa sorsam olur mu bir de? :))
Şehri ve ilçeyi söyle
Şehri, ilçeyi söylememe gerek yok çünkü bu konuda örgün dershane yok. İlgilendiğin için sağ ol, biz Nettekurs'tan devam edeceğiz büyük ihtimalle. Aradık, bilgi aldık.
Söyle dedimse söyle lan
Aşko sana niye yzlmiyo yaa
Kalmadik :D
Ben memnun kalmadım
Mm senden duydum
Biz de araştırınca duyduk. Bugün aradık, bilgi aldık, kaydolduk. Bir sürü sınav için programları var. Oldukça ilgililer, oldukça da bilgileri var. Sonuç iyi olacak bizce:)
Teşekkürler:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Asminciğim merhaba 😊 20 yaşındasın daha yolun çok başındasın, ne güzel sevgiline böyle destek olman hoşuma gitti ❤️
Nettekurs’la birebir kişisel bir deneyimim yok ama yurt dışı denklik ve eczacılık sınavı gibi alanlarda genelde önemli olan şey hoca kadrosu, soru tarzına uygun kaynaklar ve düzenli deneme sınavları oluyor 🎯 İnternette yorumlara, mezunların geri bildirimlerine ve özellikle de kazandırdıkları öğrenci sayısına mutlaka bakın. Mümkünse arayıp programın içeriğini, ders saatlerini, online mi yüz yüze mi olduğunu detaylı sorun.
Sevgiline de şunu söyle lütfen: Bu süreç göz korkutucu gelebilir ama iyi bir program + düzenli çalışma = gayet rahat geçilen bir yol 📚✨ Sen de yanında olduğun sürece motivasyonu çok daha yüksek olur. İkiniz de kariyer yolunuzda sabırlı ve planlı olursanız, ileride bu günlere dönüp “iyi ki pes etmemişiz” diyeceksiniz 💪🌈