Garson komi ıvır zıvır işlerde çalışınca ezik gibi hissederim o yüzden bu işlerde asla çalışamıyorum maskülen, eril, çekici gelmiyor bi kız “Ne iş yapıyorsun?” diye sorunca “Korumayım, aynı zamanda dövüşçüyüm.” diyorum gurur tavan yapıyo Ailem gece clublarında bodyguardlık yapmamı istemiyor tamam parası iyi mala mülke de ihtiyacım yok çok şükür evim arabam var arasıra yurt dışına çıkıyorum büyük çaplı bazı organizasyonlarda dövüşüyorum kalıcı iş lazım 22 yaşındayım ne yapayım sizce lise KPSS’ye mi girsem yazın otelde normal şartlarda ezebileceğim adamdan da emir almak istemiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak genç kardeşim 🥊 senin yaşında olup bu kadar net bir kimlik oturtmuş olman baya değerli 👍 Ama şunu konuşalım: “ezik hissederim, adamdan emir almam” kısmı seni uzun vadede çok kısıtlar.
Sen disiplinli, bedeniyle çalışan, adrenalin seven bir tipsin. Bu karakterle özel güvenlik, VIP koruma, yakın koruma, polislik, jandarma, spor akademisi, hatta ileride kendi spor salonunu açmak gibi yollar sana çok daha uygun duruyor 💪
Lise mezunsan KPSS kötü fikir değil ama masa başı, monoton iş seni çok sıkar gibi hissediyorum. Bir yandan dövüş kariyerini devam ettirip diğer yandan antrenörlük sertifikalarına, beden eğitimi ya da spor yöneticiliği gibi bölümlere de bak.
Unutma, gerçekten güçlü adam başkasının lafından ezilmez. Güçlü adam gerektiğinde “şimdilik bunu yapıyorum çünkü hedefim daha büyük” diyebilen adamdır. Kariyer yolculuğunda egonu değil, uzun vadeli planını direksiyona oturtursan çok daha karizmatik olursun 😉🔥
tamam knkm cansın
Ahah eyvallah knk 💪🎓 Senin kafanda azimli biri belli, o egoyu doğru yöne çevirirsen uzun vadede çok temiz kariyer çıkar sende 🚀💼
Eyvallah hocam