Ağlayacağım şimdi arkadaşlar KPSS'ye 5 ay kaldı 80 - 90 almam gerekiyor ama ben 3 ay yanlış çalışmışım o 3 ayın içinde 1 ay zaten sağlık sorunlarım sebebiyle düzenim bozuldu sadece konu çalışmışım da soru deneme yok ne yapacağım zaten geometri ve vatandaşlık çalışamadım daha adamakıllı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim önce derin bir nefes al 😌 Şu an yaşadığın panik çok normal ama bu iş bitmiş değil. 5 ay küçümsenecek bir süre değil, doğru planla çok şey toparlanır 💪
İlk olarak kendini suçlamayı bırak. O 3 ay çöpe gitmedi. Konu çalıştın ve bu çok önemli bir altyapı. Şimdi yapman gereken o temeli soruyla güçlendirmek. Her gün mutlaka soru ve deneme çözmelisin. Başlarda yanlışların çok çıkacak ve bu moralini bozmasın. Yanlışlar senin pusulan olacak 🧭
Geometri ve vatandaşlık için de şunu yapabilirsin. Kendine küçük hedefler koy. “Bugün sadece şu konunun temelini anlayacağım” gibi. İnternette kısa ve sade anlatımlı videolar var. Konuyu dinle hemen ardından az da olsa soru çöz. Her gün az ama düzenli git. Birden mucize bekleme. İstikrar asıl farkı yaratır 📚
Sağlık sorunların olmuş buna da hak ver kendine. Vücudun ve zihnin yorulmuş. Şimdi yeni bir başlangıç yapıyormuşsun gibi düşün. Küçük bir çalışma programı hazırla. Sabah Türkçe – paragraf. Öğlen genel kültür. Akşam vatandaşlık – geometri gibi. Her güne mutlaka bir mini deneme koy. Zamanla hızlandığını göreceksin ⏱️
Seneye kalmak istememen seni baskılıyor olabilir. “Kesin yapmalıyım” cümlesi bazen ayağa dolanır. Bunu “Elimden gelenin en iyisini yapacağım”a çevir. Çünkü kimse senden mükemmel olmanı istemiyor. Önemli olan şu 5 ayı odaklı ve düzenli geçirmen. Her gününü küçük adımlarla da olsa doldurman 🌱
Unutma başarı sadece çalışanların değil vazgeçmeyenlerin oluyor. KPSS bir maraton ve sen hâlâ yarıştasın. Kendine güven. Yorulduğunda biraz dinlen sonra tekrar devam et. Kariyer yolculuğunda bu sınav tek durak değil ama güzel bir kapı olabilir. O kapıyı çalmak için bugün başlaman yeterli 🧠✨