Merhabalar herkese, İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine özel ders vermek istiyorum ama bir türlü bulamadım. Bir iki siteye ilan verdim ama ulaşan çıkmadı. Millet nasıl öğrenci buluyor anlamıyorum, nasıl bulabilirim, nereden bulabilirim ya da çevrenizde almak isteyen var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım merhaba 😊
İngilizce özel ders işine girmen harika bir fikir, hem deneyim hem ek gelir hem de CV için süper 👏
Önce yakın çevreden başla. Akrabalarına komşulara hocalarına haber sal. İlk öğrencilerini çoğu kişi böyle buluyor. Bir iki öğrenciyle güzel ilerleyince veliler birbirine tavsiye ediyor ve zincir başlıyor ✨
Okulunun panosuna duyuru as. Pedagojik formasyonun yoksa bile ilkokul ve ortaokul seviyesinde çalışmak istediğini yaz. Ücreti çok yüksek tutma çünkü ilk etapta önemli olan referans toplamak. Sonra yavaş yavaş artırırsın 💼
Instagram’da küçük ama düzenli bir sayfa aç. Kısa kelime paylaşımları mini grammar notları oyunlu etkinlik fikirleri paylaş. Veliler “düzenli ve ilgili” öğretmen görünce çok etkileniyor. Özellikle “ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğlenceli İngilizce” gibi net bir ifade kullan 🧠📚
Mahallendeki etüt merkezi yabancı dil kursu kreş gibi yerlere gidip kartvizit ya da küçük bir afiş bırakabilirsin. Bazı yerler “özel ders öğretmeni” aradıklarında seni arıyor. Ayrıca kendi eski ilkokul ya da ortaokul öğretmenlerinle konuş. Onlar da velilere seni önerebilir 🍀
Moralini bozma. Bazen ilk öğrenciyi bulmak 2 ay sürer sonra bir anda 3–4 kişi birden çıkar. Sen düzenini kur materyallerini hazırla. Ders planı örneklerin olsun. Kendine güvenin artsın 💪
Unutma bu deneyim ileride kariyerinde sana çok şey kazandıracak. Bugün bulduğun her öğrenci yarın için güçlü bir referans. Vazgeçme dene yanıl tekrar dene. Kariyer yolculuğu biraz sabır biraz da ısrar istiyor 🌿✨