Üniversite öğrencisiyim. Harcligimi çıkarmak için özel ders vermek istiyorum. Anlatma kabiliyetim çok iyi kendimede güveniyorum bu konuda. Ama nasıl öğrenci bulabilirim?
Cevabın nedir?
Merhaba,
Konusunda uzmanlaşmış insanlar tarafından ücret karşılığı öğrenci bulmak adına açılmış bir web sitesi var, resim dersinden matematiğe, edebiyattan heykeltıraşlığa kadar geniş bir yelpazesi var. Dilersen kendine bir profil açarak ders vermek istediğin alanla ilgili bilgilerini, ücret talebini, ders verebileceğin zamanı ayrıntılı şekilde yazarak bu siteye üye olabilir, öğrenci bulabilirsin. Web sitesinin adını aşağıya yazıyorum, şimdiden bol şanslar ;
https://www.ozelders.com/00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
yakınlardaki komşulara haber vererek başla sosyal medya hesabından bunu paylaş zaten ilk müşterilerin memnun kalırsa diğerlerine haber verir müşteri müşteriyi çeker ;)
33 Yorumla- Soran+1 yıl
Komşularla tanışmıyoruz bile😄
- +1 yıl
tanış çünkü evde bişeyler eksik olduğunda ya da anahtarı emanet edebilceğin insanlar olmalı yakınındaki otobüs durağına ilan as ama bir erkek numarası olsun askıntı olurlar sonra
- Soran+1 yıl
Erkek numarasını nerden bulayim çevremdeki tek erkek babam 😄 onun numarasını asarsam zaten öldürür herhalde😄
- +1 yıl
Özel ders veren öğretmenlerin olduğu bir site var. Branşını yazıyorsun, adresini yazıyorsun, ne kadara ders verdiğini yazıyorsun insanlar da uygun bulursa yazıyorlar
00 Yorumla
İnternette buna yönelik siteler var. Ya da el ilanları bastırıp dağıtabilir, bir yerlere yapıştırabilirsin.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
24Cevap
Merhaba,
Özel ders almak isteyen öğrenciler ile ders vermek isteyen uzmanları bir araya getiren bir platform keşfettim. Matematikten müziğe, yabancı dillerden sanat derslerine kadar geniş bir yelpazede birebir veya online dersler sunuluyor. Eğer sen de uzman olduğun bir konuda ders vermek istersen, Özel Ders Al platformunda kendine bir profil açarak bu fırsatı değerlendirebilirsin. Profilinde hangi konularda ders verebileceğini, ders ücreti ve müsait zamanlarını ayrıntılı bir şekilde paylaşarak öğrenci bulabilirsin. Bu sayede ders verebileceğin konularda daha fazla öğrenciye ulaşabilir ve kazancını artırabilirsin.
Web sitesinin linkini aşağıya bırakıyorum, şimdiden bol şanslar dilerim!
00 Yorumla- +1 yıl
Birisi daha yazmış mantıklı. Apartmandaki komşulara falan haber ver ve burası önemli: fiyatı düşük tut. Kimse üniversite öğrencisine çok para vermek istemez. Düşük fiyatla başla. Tanınmaya başlayınca artırırsın fiyatı.
10 Yorumla İlan hazırla ve hangi okul düzeyindeki öğrencilere ders vermek istersen okulun 50-100 metre ilerisine as
00 Yorumla- +1 yıl
İnekle. com da ücretli anlatım yapabilirsin bir göz at :)
00 Yorumla - +1 yıl
matematiğim çok zayıf özelliklede kümeler. sosyal hayatta kümelenmekte oldukça zorlanıyorum ve bu beni bireysel aktivitelere yönlendiriyor, bana özel ders verirmisiniz?
00 Yorumla Bunun için gizli üye olmaktan çıkmalısın bayan ders veren
00 Yorumla- +1 yıl
internetten paylaşabilirsn öyle aslında ben öyle yapıyorum
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangi siteden?
- +1 yıl
ben genelde facebooktan paylaşıyorum öyle yardım ediyorum işte ücretli oluyo bazıları yemek felan getiriyordu öğrenci evi olunca iyi oluyodu
- Soran+1 yıl
Kendi profilinden mi yoksa grup veya sayfalar falan mi var?
- +1 yıl
yani evet grup sayfalarından paylaşıyorum onlar ekliyo hallediyoruz durumu olmayan oluyo onlara ücretsz yardım ettiğimde olyo felaen hallediliyo bir şekilde ya :D
- Soran+1 yıl
Iyi fikirmis hemen facebook arama motoruna yazcam😄
- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
Özel ders vermek istediğin siteler genelde ilan için ücret alırlar ama başlangıç için en cazip olanı www. eniyiozelders . com tavsiye ederim.
00 Yorumla - +1 yıl
İnternetten ilan ver kendi sosyal medya hesaplarında filan da paylaş insanların görmesini sağla yani
00 Yorumla hangi ders? alınabilir
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul öğrencilerine okuma yazma dahil tüm dersler, ortaokul öğrencilerine arapça ve tüm dersler -geometri hariç. Liseler için edebiyat tarih
- Soran+1 yıl
İstanbul anadolu
- Soran+1 yıl
Tekirdağ uzak
- Soran+1 yıl
Hem ders parasi hem yol parası çok sıkıntılı olur ıstanbul bayağı uzak iki üç saat falan var tekirdagda öğretmen bulabilirsin
- Soran+1 yıl
Ben hiç gitmedim ama üç saat demişti bir arkadaşım
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bizim yigene alabiliriz ders orta okul matematik ise eger
021 Yorumla- Soran+1 yıl
Kaçıncı sınıf?
- Cevap sahibi+1 yıl
6 sinif nerdensin sen
- Soran+1 yıl
İstanbul anadolu yakası
- Cevap sahibi+1 yıl
Kadikoy bizde ama. bakalm. ya gelir misiniz ucret talebiniz ne konusalim bakalm
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben ablamlada konusurum. bakayim. vazgecmediyse siz gibi ogrenci birinden alalim. baskasina verilmesin ucret
- Soran+1 yıl
Ben ümraniye de oturuyorum kadıköy benim için uygun. Çok fazla ücret talep etmem neticede ogrenciyim bende.
- Cevap sahibi+1 yıl
K bkmayin lutfen bizimkiler Şu an icin askiya aldi bunu ya
- Soran+1 yıl
Peki teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
Bebe 6 sibifti aslinda iyi olurdu
- Soran+1 yıl
Benim içinde iyi olurdu ama nasip değilmiş
- Cevap sahibi+1 yıl
Inanin hem. sizin icin istedim. israr ettim. ama. olmadi olaa sizin icinde iyi. olurdu bizim. yigen icinde sevinirdm. bende ogrenci oldum. uni okumak. zor hem. yanlis anlamayin maddi sknti yasamazdiniz hem zaman geciricek. bisiyiniz olurdu ben ikna edersem. ulasirim. size de isiminizi bilmiyorum
- Soran+1 yıl
Istemiyorlarsa ısrar etmenize gerek yok sonrasında bende mahcup hissederim zaten. Iyi niyetiniz için teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
Sacmalamayin ben sizi buldumu. solemedim. bile sadece. citlattim. istiyonuz mu hala diye yok. dediler mahcup. olmak. gibi. seyler. dusunmeyin
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkürler tekrardan
- Cevap sahibi+1 yıl
Isminiz nedir size nasil. ulasirim
- Soran+1 yıl
Gizliden çıkarsanız mesaj atayim
- Cevap sahibi+1 yıl
Adanali2401 deniz kenarinda fotom. var kalpli ona mesaj atin lutfen beyaz tshort var ustmde
- Cevap sahibi+1 yıl
Gizliden cikamiyorum. Kullanici. adimi verdim. bir bakin arkadasim
- Soran+1 yıl
Mesaj atılmıyor takip ettim
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet mesaj attim. ben size ben xperdn dolayi ayamiyosin sanirim
- Cevap sahibi+1 yıl
X perin de varngerci bir bak. bakalm. cvp verebilirsin belki yazdm. size
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben hiç emmemişim abla bu konuda bana özel ders verir misin :D
00 Yorumla kampüste panolara ilan asarak
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama hep okuldaki öğrenciler görecek
- +1 yıl
ilan ver internet sıtelerıne formlra
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Verdim birsürü ama siteler hiç güncel değil yine geliyor biseyler ama kriterlerime uygun olmuyor
- +1 yıl
hangı ıldesın kı?
- Soran+1 yıl
İstanbul anadolu yakası
- +1 yıl
ınsanların cok oldugu otobus duraklarına fılan yaz arrarlar ben yapmıstım yanı
Ne okuyorsun onu söyle bi?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Elektronörofizyoloji
- +1 yıl
afiş hazirla duvarlara as 5 10 kisi bulursun
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hep görüyorum afiş ama o afislere güvenip arayan var mi birde numaramı yazmak istemem. Hemde o afişler için para harcamam gerekecek
- +1 yıl
yeni bir hat çıkar ve kagitlara el yazinla yaz a4 kagidi cok pahali olmasa gerek evet ariyorlar
- Soran+1 yıl
Ohoo yol para mı zor denkleştiriyorum ben
- +1 yıl
interneten paylaşım yap arkadaslarina sor ders verebilecgin kişiler var mı diye
- +1 yıl
Hangi ders? Ben ayarlarım
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul okuma yazma dahil tüm dersler, ortaokul geometri hariç tüm dersler, lise edebiyat tarih
- +1 yıl
Sen sözelci misin
- Soran+1 yıl
Eşit ağırlık
- +1 yıl
edebiyat tartışmaları yapalım seninle
- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
kültürümüz artsın :)
- +1 yıl
Öğrencin olabilirim 😂😂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Olur hangi ders için 😄
- +1 yıl
Beden eğitimi 😂😏
Aha gel bana öğret benim gram mattan anlamıyom
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kaçıncı sınıf?
- Soran+1 yıl
Ygs için mi? Eğer temelin yoksa sana öneri verebilirim
- +1 yıl
Matematik mi
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilk ve ortaokil için evet
- +1 yıl
Ygs icin olsaydi ben alirdim belki 😊
- Soran+1 yıl
Edebiyat ve tarih istersen olabilir :)
- +1 yıl
Onlarda sıkıntım yok ya
- Soran+1 yıl
Temelin mi sıkıntılı?
- +1 yıl
Yani evet
sağa sola sor birinin oğlu falan isterse
00 Yorumla- +1 yıl
Hangi alanda
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul okuma yazma dahil tüm dersler, ortaokul arapça ve tüm dersler -geometri hariç. Ygs edebiyat ve tarih
- +1 yıl
Sen ne okuyorsun hangi bölüm
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Internetten ilan ver
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangi siteden
- +1 yıl
ne dersi vercn
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul okuma yazma dahil tüm dersler, ortaokul geometri ve ingilizce hariç, arapça dahil tüm dersler, lise edebiyat ve tarih
- +1 yıl
sen hangi bölümü okuyon ünv de?
- Soran+1 yıl
Elektronörofizyoloji
- +1 yıl
Özel ders veren web sitelerinde öğretmen başvuru formu var doldurursan alanınla ilgili özel ders çıktığı zaman sizinle iletişime geçip ders vermenizi sağlıyorlar.
- Soran+1 yıl
İşe yaramıyor referansim olmadığı için. Internetten bulduklarinda referansli tercih ediyorlar
- +1 yıl
bana ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangi dersten istiyorsun?
- +1 yıl
beden egitimi
Ne dersi?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul öğrencilerine tüm dersler, ortaokul öğrencilerine arapça ve tüm dersler -geometri hariç. İsteyen lise öğrencilerine de tarih ve edebiyat
- Soran+1 yıl
Kim için? Hangi ders?
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
sehır neresı
00 Yorumla - +1 yıl
herkese sor
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı. Çevreden
00 Yorumla- +1 yıl
internet ilanlarıyla
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Internetten nasıl ilan vericem?
- +1 yıl
iş ilanı sitelerine vereceksin
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ne anlatcaksın
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilkokul öğrencilerine okuma yazm dahil tüm dersler, ortaokul öğrencilerine arapça ve tum dersler geometri hariç
- Cevap sahibi+1 yıl
arapça mı çok itici ingiliizce olmaz mı
- Soran+1 yıl
Ingilizcem iyi değil
- Cevap sahibi+1 yıl
arapçayı nasıl biliyorsun ve sanmam o yaştaki öğrencilerin alfabesi karışık bir dil öğrenebileceğini
İlan falan as
00 Yorumlahangi konuda..
00 Yorumlainternete ilan ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Internete nereye
- +1 yıl
https://www.ozelders.com/ al burdan bak
Fizigin nasıl
03 Yorumla- Soran+1 yıl
En son lise birde görmüştüm 😄
- +1 yıl
Bana ulas