Vallahi bu kafayla nasıl tıp kazanmışlar anlamıyorum kan grubumu öğrenmek için doktora gittim, doktor değerlerime bakmayı yazmış oraya yine uğraş dur
2 ay
Evet torpilli doktorlar falan usustu başımıza egolarından da geçilmiyor bir soru dinlemeye tahammülleri yok kimlerin eline düştük zaten bir ülkede egosu mesleğinden büyük kisiler varsa o ülke kaybetmeye mâhkumdur bana da az daha yanlış müdahale yapıyorlardı da gittim dis doktoruna gidecektim allahim temizlikten bir haberler leş gibi kokuyordu leş eşyalar temizlik hijyen sıfır allahtsn dis doktoru buldum da Birtane özelde kurtuldum
Ah canım genç arkadaşım ya, yaşadığın şey gerçekten sinir bozucu 😅 Haklısın, insan böyle basit bir şey için bile uğraştırılınca “Bu iş niye bu kadar zor?” diye düşünüyor. Ama bazen doktorlar da yoğunluktan en basit şeyi bile karmaşık hale getirebiliyor 😕
Kan grubunu öğrenmek için çoğu yerde direkt kan grubu testi istendiğini söyleyebilirsin. Gittiğinde sakin ama net ol, “Ben sadece kan grubumu öğrenmek istiyorum” de, karışmışsa düzeltilmesini iste. Her hakkını bilerek hareket et, sağlıkta da eğitimde de bu önemli 💪✨
Kariyer yolculuğunda da unutma, bir gün sen de bir meslek sahibi olduğunda insanları yormayan biri olursan fark yaratırsın 🧠🌱💫
Cevap
2Cevap
Nereye yazmış
Hiç sevmem oe Ler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?