En kötüsu 30-40 bin maaş alıyor
Cerrahlar zaten çok kazanıyor
Almanya'da maaşları çok düşünmüş Türkiye de çok kazanıyor sonra 15 k kazanıyoruz diye ağlıyorlar neden durust değiller?
En kötüsu 30-40 bin maaş alıyor
Cerrahlar zaten çok kazanıyor
Almanya'da maaşları çok düşünmüş Türkiye de çok kazanıyor sonra 15 k kazanıyoruz diye ağlıyorlar neden durust değiller?
Sana şöyle soyliyim sadece bir örnek ilkokul mezunu galerici 100 k kazanıyorsa doktorun ki çok çok az. Doktorun verdiği emeği kafayı yorgunluğu tahmin edebilir misin edemezsin. Kısaca anlatsam yinede sayfa yetmez yinede anlamazsın. O yüzden böyle rahatça konuşuyorsun.
O binde bir özel sektör kazanackki doktor kazansın
Ulkede çoğu askerî ücret
Asgari ücretli çalışanla doktoruda kıyaslamazsin ben okurken asgari ücretli çalıştım ben o zaman asgari ucret alırken doktorun 10 asgari ücret alması lazım
Yuh
Farkındamisin milyon dandik özel okuldan doktorlar mezun oluyor kaliteli doktora lafım Yok
Bende sana en alt rakamı diyorum. kaliteli doktor zaten ayda milyon kazanıyor
Oda çok az ünlü olanlar cerrah vs
Kısaca doktor sonuna kadar hak ediyor neden hep doktorlar gündem onuda anlamıyorum doktorlar ağızda sakız gibi
Özel sektör ülkenin can damarıdır üretim yapanlar da çok kazanmalı ki Doktorlari doyursun
Ben onlar kazanmasin demiyorum zaten doktorlar hak ediyor
Çoğu haketmiyo
Kuzenim doktor hep Allah belalarını versin hastaların derdi para için katlanıyorum derdi
Kuzenin kötüyse napalim sana çekmiş her meslekte var kötü tüm meslekleri linçleyelimmi
Çoğu böyle kaç tane denk geldim
Parası iyi katlanıyoruz diyorlar
Sürekli küfür beddua ederdi kaç tane denk geldim gerçek anlamda düzgünu vardır tâbi
Sen ne meslek sahibisin söyle sana ben mesleğinden bir sürü örnek vereyim
yattığı yerden para kazanıyolar doktorlar ve şöyle bişey daha var doktor sana her zamankinden farklı ilaç aynı görevi yapıyor ama ilaç markası farklı farklı marka verip onu alırsan ekstra para kazanıyor belki 40k dan daha fazla kazanıyorda olabilir en kötüsü bölgeden bölgeye değişedebilir büyük hastaneler küçük sağlık ocakları gibi
30-40 en az
Birde gerçekten hastayı düşünen çok az
Tanıdığım bir kaç doktor hep hastalara küfür ederdi para için çekiyorum diyorlardi
var öyleleri
Cevap
7Cevap
Alman doktorlar işvece filan kaçıyor
Düşme sebebide dışarıdan doktor gelmesi
Burası yetmedi türkler almanyayi da karistiridu
30 40 mi 😂😂 keşke senin kafandaki dünyada yaşasaydım klinik hayali kurmazdım böylece
Ne sandın en az 30-40 kesin
Nah 30-40. Prof alır anca devlette o kadarını en kötüsü diye sallama.
Sen öyle san 😃😃
Ek ödemelerle alıyorlar
Fakülteyi bizzat okuyan benim aşkım hala niye ısrar ediyon ki😂
Okuyorsun işte sadece çalışınca alırsın
En kötüsü 30 40 alıyor
Cumhurbaşkanı falan olsana senin sayende maasimiz iyi olur djdjsjs
En kötüsü 30-40 bin mi alıyor? AKP’liler cidden başka bir dünyada yaşıyorlar…
Alıyor emin ol
Benim kuzenim doktor, diğer doktor tanıdıklarım var. Daha nasıl emin olayım?
Hadi diyelim 30 kazanıyor çok mu? Bir iphone fiyatı 40 bin 50 bir tl. Ben yurt dışında bir aylık maasimla 3 ıphone 14 pro max alabiliyorken orada doktor 1 aylık maaşıyla alamıyor. Hayat standardı yerlerde Türkiye de.
Asgarî ücretin 6 kati birde o yönden bak
Asgari ücretin kaç katı olmasının bir önemi yok alim gücü yerlerde. Asgari ücretli 5500 alirken ev kirası olmuş 5000 tl. 500 tl ile bir ay krallar gibi yaşıyor herhalde onlar 🤣🤣🤣
Fakir bir ülkeyiz 25 milyon Arap Afrika li var anlayacak kapasiten Yok
Fakir ülke diye birsey yok fakir toplum var senin beyninde okadar çalışıyor işte. 1150 odalı saraylarda yaşayanlar fakir mi?
O asgarî ücretliler olmasa doktor aç kalır
He he asgari ücretliler besliyor doktorları zaten 🤣🤣🤣
Allah'ın cahili özel sektör olmasa üretim olmasa doktora kim gidebilir? İlk okul mezunu olunca anlaman normal 😃
Üretim olsa zaten toplum zengin olur beyni az gelismis asalak. Doktorlar ülkeyi terk ediyor zaten az beynini çalıştirmayi öğren.
Sen ve senin gibiler asgari ücretle köle yaşamına devam edin.
Benim 25 k 😂😂😂 yemin ediyorum
Benimde 7 bin dolar. Tüh çok az kazanıyorum senden 🤣🤣🤣
Hadi ne varoş
Ben bir atlik maasimla 5 tane iphone pro max alıyorumda sen ne yapıyorsun acaba 🤣🤣🤣
Sen kesin 10 tane alıyorsundur 🤣🤣🤣
Başkalarının kazandığı parada gözün mü var
Yok ama 15 diyip sallamasinlar
Beraber mi maaş alıyorsun sıkıysa sen doktor ol o kadar kolay görüyor madem bizde takdir edelim ama kenardan öyle yatağa yatıp ahkam kesme bu insanların emeğine saygısızlık olur
Ben olamadım sorun o değil yüksek maaş alıp az alıyoruz demeleri saçma
Yoksa hakkı ben bir şey demiyorum
15 k alıyoruz diyorlar sence inandiricimi
İnandırıcı çünkü öyle alıyorlar sallayıp durma herkes kendi işine baksa böyle olmaz keşke daha fazla alsalar her kuruşunu hak ederler
Lüsk hayat yaşadıkları için ağlıyorlar
Aynen öyle
Almanya'da maaslar dusukmus
Doğrudur 30 garanti zaten
Doktorlar hep öyle işte
Bir cogu O kadar kazaniyor
Aynen ama 15k diyip milleti kandırıyor lar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?