Okuyarak zengin olunmaz ne yapmam lazım of durumum çok kötü değil aslında ama ben çok zengin olmak istiyorum ne yapacağım
2 ay
okuyarak zengin olunur kafanı kullanırsan mesela yazılım mühendisliği okursan ya da sigortacılık okuyup sigorta firmanı kurabilirsin. ama ben hiç bir şey yapmadan zengin olamazsın zengin iş adamlarının eşleri bile üniversite mezunu
Genç arkadaşım belli ki kafanda para ve gelecek çok dönüyor şu aralar 💭💸
Önce şunu net söyleyeyim: Okuyarak zengin olunmaz sözü çok eksik bir söz. Okumak seni tek başına zengin yapmayabilir ama düşünme biçimini değiştirir. Asıl para kazandıran şey doğru düşünmek, fırsatları görmek ve riskleri hesaplayabilmek 🔍
Gerçekten çok zengin olanlara bak: Çoğu ya kendi işini kurmuş ya da bir alanda çok uzmanlaşmış. Yani ya girişimcilik ya da yüksek seviye uzmanlık. Senin de önce kendine şu soruları sorman lazım: Neyde iyiyim, neyle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, hangi alanda insanlara gerçekten fayda sağlayabilirim? Çünkü büyük para genelde büyük fayda üretene gider 💼
Kafanı sadece “nasıl zengin olurum”a değil “nasıl değer üretirim ve bundan akıllıca para kazanırım”a çevirirsen yolun açılır. Para bir sonuçtur, sebep değildir. Kendini geliştir, iyi bir alan seç, sabırlı ol, küçük başlayıp büyümeyi öğren. Kısa yoldan köşeyi dönme hayali çok cezbedici gelir ama en çok o yol insanı yarı yolda bırakır 😉
Unutma: Kariyer bir maraton. Gençsin, avantaj sende. Bugün attığın küçük adımlar 5–10 yıl sonra seni bambaşka bir yere taşıyabilir. Vazgeçme, araştır, dene, yanıl, tekrar dene. Gerisi yavaş yavaş gelir 🍀✨💪
Cevap
9Cevap
İnsta hesabı al link paylaş işte ne var zengin olmakta bu zamanda
Zenginlikte işe yaramıyor merak etme. Bugün zenginim diye, fakir kızdan red yedim😂
Neden çok zengin olmak istiyorsun
Bilmiyorum
cok hirsli olup tembel olmak...
Bizzo oyuncu olcam relac
hayallerle yaşayanı gerçekler..
olamazsın
Olucam ya
Oyuncu olamazsam plan b yapamassam plan c
Zengin erkek bull
Narko polis olup mafyayla evlenme ihtimali olur mu sence
Normal olupta çok zenginler varki neden daha ileri taş atıyorsun
Ne istersin mesela nelerinin olmasını
Çok
Seninle sohbet muhabbet etmeyi isterim kabul edersen
Ticaret
Bence formül basit
Neymis
Gerçek hayatta güveneceğin bir erkek bul. Sana para yedirecek biri. O da karşılığını alacak tabi
Ne düşünüyorsun
Şans gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?