Endişeliyim, çalışmaya yeni başladım ne yapacağımı bilmiyorum, çok mu geç kaldım?
2 ay
Cevap
9Cevap
Bende sıfırdan başladım çalışmaya istersen ders arkadaşı olalım birbirimize ders konusunda yardımcı olalım
75 bile kurtarmıyor ben 2024 de 71 aldım az dediler şans derecesi orta iyi demişlerdi tam iyi demediler 76 77 bandı bence daha iyi ama 80 85 bandı çok iyi
Herkesin kpssde tercih olarak yazdığı bir yerde yaşamıyorum 75 ve üstünü hedefliyorum ama endişeliyim
Puanlar yüksek yine de her yer neredeyse aynı ayrıca kpss ortaöğretimden pek şey olmuyor en iyisi kpss lisansdır sonra kpss önlisans
Bir sürü yüksek puanlılar var onlarda başvursa yine açıktasın
Önünde insanlar var sen 74 alırsın o 85 den girir onu alırlar çünkü puan sıralama üstünlüğü onda
ortaöğretim kpssye kör girse koklayarak o puanı alır zaten
Aynı ben 9 ay önce hazırlık yaptım disiplin sağliyamadım ama coğrafya ve Türkçe %30 bitirdim diğer 0
75 puan almak için 6 ay yeterli.
O temeline ve becerine göre değişir. Ben hiç çalışmadan Lisans KPSS'den 73 almıştım. Çünkü temelim vardır.
Orta Öğretim KPSS daha kolay, arkadaş hiç çalışmadan girdi 70 aldı.
Fakat 6 ayı iyi değerlendirirse daha da yüksek alabilir.
Aga %60 mantık sen %40 ezber yap sadece 80 alırsın benim kafam ders almiyor ben çok tembel biriydim lise zar zor bitti baktım sınav var dedim asgari den iyidir şimdi her şey var da temelim yok yatkınlık yok bana o motivasyon gelmiyor yapamiyorum günde Max 2 saat çalışabilirim benim de hedefim var gardiyanlık
İnşallah olur.
Yaparsın be cok deıgıl o puan
Matematik kaç net yapıyorsun
Aşırı çalışman lazım işin zor
Soracağına başlasan
Nerden başlayacağımı bilmiyorum hangi dersten başlasam daha iyi olur bilmiyorum internette bununla ilgili yeteri kadar bilgi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merak etme, 6 ay gayet yeterli bir süre 💪✨
Kesinlikle geç kalmadın, sadece planlı olman gerekiyor.
Önce sakinleş, kaygı odaklanmanı bozar. Her gün düzenli tekrar + soru çözümü yaparsan 75 rahatlıkla gelir 📚🖊️ Özellikle Türkçe ve Matematik netlerini yükseltmeye odaklan.
Unutma, KPSS bir maraton ama sen bu maratona zamanında çıktın. İstikrarlı olursan hayalindeki işe bir adım yaklaşırsın 🚀