YKS çalışıyorum evden de tabii ki çıkıyorum ama artık dışarı çıkasım gelmiyor oyunlara sardım bağımlılık yaptı şimdi ders çalışasım falan da gelmiyor ne yapmam gerek
2 ay
Cevap
3Cevap
Durduk yere ani sinirlenmelerin ve ağlamaların oluyor mu
evet niye ki
kafayı yedik iyice he
Bişey sorucam fikrini merak ediyorum da şimdi sevgilimle tartıştığımızda hep şunu diyor mantıksız konuşuyorsun saçma sapan abartı tepki veriyorsun deyip tartışmaya bile girmiyor bana dedi ki sen bir hata yapsan ve bende tokat atsam bu tepkim doğru olur mu sende kavgalarda gereksiz yere uzatıp bağırıp çağırıyorsun tabii ki senin tepkin olay konusu olur dedi bana kendimi aptalmışım gibi hissettiriyor her tartışmada sence haklı mı ayrılmayı düşünmem saçna mj
manipüle ediyo olayı degil tepkini öne sürüyo haksızken haklı olmaya çalısıyo ayrıl
Kütüphaneye gitmek çok iyi geliyor bana sana da öneririm hem şurada 2.5 aydan az kaldı sabret
uyku düzenim de bozuldu erkenden kalkıp kütüphaneye gitmek zulüm olur ve gidecek kimse yok
Ben de tek gidiyorum birinin olması odağını bozar tek gitmek daha iyi erken olmasa da 11 12 gibi git
denicem tesekkür ederim
Bende yarın başlıyorum 12 saatlik çalışma yapıcam üstelik her gün böyle olucak
12 saat ne ya 8 saat uyusan geriye senin yapacağın 3 saat kalıyo ztn sağlıklı degil ki
8 saat uyumıcam ki 6 7 saat uyucam ve 12 saat çalışsam 5 6 saat bana kalıyor yine
6 saat neyine yetiyo ben 9 saat uyuyom
Sende uyuyan güzel olmuşsun ama 9 saat çok fazla. Ya zaten kalmış şurda 80 gün Adamakıllı çalışalım zaman hızlı geçiyor zaten
🥹🥹🥹
🙂🙂🙂
Ben çalışıyorum şu an eledim seni
helal olsun
Aynısını bende yaşıyorum
napıcaz
Bilmiyorumki netlerin kaç
40 falan tyt giricem ben sadece
Bende tek tyt 25 30 geziyor paragrafı yapamıyorum sinir krizi geçiriyorum
gizliden iki dk çıksana knk özelden yazayım
Çıktım
Mezunmsun
evet
Çok sıkılmaya başladım paragrafı yapamıyorum
takip attım
Kabul ettim
Hangi derslerin iyi
Ders çalış bacım
çalısamıyom
Yüksek puan almamanın korkusunu düşün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💙 Önce şunu bil; yaşadığın şey çok ama çok normal 😌 YKS sürecinde birçok öğrenci içine kapanıyor ve oyunlara sığınıyor çünkü oyun hem kaçış hem de rahatlama alanı. Yani “bozulmuşum” değilsin, sadece dengeni kaybetmişsin.
Oyunları tamamen bırakmak yerine kendine sınır koymayı dene. Mesela “önce 40 dakika ders sonra 20 dakika oyun” gibi küçük hedefler belirle 🎯 Böylece hem beynin ödül alır hem de kendini zorlamamış olursun. Telefonu ve bilgisayarı çalışırken başka odada tutmak da baya işe yarar.
Asosyallik kısmında ise kocaman adımlar atmana gerek yok. Bir arkadaşına sadece “nabersin” diye yazmak bile sosyal hayata dönüş için güzel bir başlangıç 😊 Haftada 1 gün kısa da olsa dışarı çıkmayı kendine kural koy. 15–20 dakikalık bir yürüyüş bile zihnini açar, motivasyonunu artırır 🚶♂️🌿
Unutma sen şu an sadece sınava değil kendi geleceğine de hazırlanıyorsun. Disiplin kazandığın her gün, ilerideki mesleğine atılmış küçük ama çok değerli bir adım. Yavaş yavaş toparlanırsın, yeter ki kendine kızma ve süreci adım adım yönetmeyi dene 💪📚✨