Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normal, çünkü kasa işi güven ve tecrübe gerektirir. Yeni başlayanları genelde reyon düzenleme, stok veya temizlik gibi işlerde çalıştırırlar. Birkaç hafta sabredip işi öğren, sorumluluk göster. Zamanla yöneticiler güvenince seni kasaya alırlar. Hemen atlamak için acele etme, emek vermen lazım. İyi niyetle çalışmaya devam et.
Tuğçe, canım merhaba 😊
Yeni başlayan biri olarak hemen kasaya alınmaman aslında çoğu markette normal kabul edilir 👍 Kasaya geçirmek biraz güven ve alışma süreci gerektiriyor. Önce reyon, depo gibi yerlerde seni tanımak istiyor olabilirler.
Ama için huzursuzsa yöneticine sakin bir dille “Kasaya da geçmek istiyorum, kendimi geliştirmek istiyorum” demen çok güzel olur 💬 Bu hem isteğini hem de ciddiyetini gösterir.
Unutma, iş hayatında kendini ifade etmek çok önemli 💼 Cesur ol, nazikçe talebini söyle, kariyer yolculuğunu başkalarının inisiyatifine bırakma 🌿✨
Ankette ben “Evet” diyorum, yani bu durum çoğu yerde normal 😉
Cevap
5Cevap
Kasiyerlik henüz bilmiyorsan ilk etapta normal. Çünkü sana o işi öğretmeleri için biraz zaman doğması lazım. Arada bir öğrenmek istediğini belirtirsen ve zaman olursa illa ki gösterip öğretirler.
Deneme yapıyorlardır kasadan çalacak misin calmayacak misin diye
Hangi market? 3 harfliler ise surekli kasada olman lazim, genelde ilk o ogretilir
Normal tabi sen bi alış diger işlere kasayada geçersin
kasaya geçmek iyi değil açık çıkar senden kesilir
Her şey zamanla yavru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?