Bugünden çalışmaya başlayacağım kanal öneriniz var mı siz nasıl çalışıyorsunuz
3 ay
Bugünden çalışmaya başlayacağım kanal öneriniz var mı siz nasıl çalışıyorsunuz
Türkçe - Kadir Gümüş
Sözel Mantık - Aker Kartal
Matematik - İlyas Güneş
Tarih - Ramazan Yetgin
Coğrafya - Bayram Meral
Vatandaşlık - Esra Özkan Karaoğlu
Her gün 20 paragraf, 2 sözel mantık, 30 matematik çöz.
Haftada 2 gün keyfine göre geometri.
Kitap oku.
Her gün bir ders sayısal bir ders sözel bitirip konuyla ilgili soru çöz.
Her hafta mini tekrar, her ay genel tekrar yap.
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim 🙏🏻🙏🏻
Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum kaynak öneriniz var mı deneme ve test çözmek adına
Bu hocaların ders notları çözümlü soru bankaları var. Kendileri derslerin ilk bölümünde öneri yapıyorlar zaten. Ben kitaplarından memnun kaldım.
Ek olarak,
Pegem Akademi Yayınlarının Ezberbozan Paragraf soru bankası günde 20 soru için yeterli.
Tarih için Ramazan Hoca'nın önerilerine ek yedi iklim yayınlarından son 11 yıl çıkmış tarih soruları diye bir kitap
Sözel Mantık kitabı bitince pelikan yayınlarından 40 hikayede sayısal ve sözel mantık diye bir kitap aldım.
Konular bitince çözmelik deneme olarak eğit akademinin operasyon 5 deneme diye bir kitabı,
pegem akademinin tarih coğrafya vatandaşlık için 30ar deneme kitaplarını aldım.
Bunlar senin için geçerli olabilir de olmayabilir de ama ben makine mühendisiyim, KPSS'de sorulanlardan çok daha zor matematik ve geometri problemleriyle uğraşmaya alışık olduğum için basit düşünmemi sağlayacak kolay kitaplarla başlamayı tercih ettim.
Matematik için pegem akademi ezberbozan kolay problemler,
Geometri için karekök yayınlarının geometri sıfır diye bir kitabı var.
Bu ikisi temel eksiklerim varsa diye düzenli uğraştığım kitaplar.
Zaten konuları bitirip deneme çözmeye başladığında farklı yayınlardan çözebileceğin kadar alıp çözmeni öneririm.
Ne kadar çok soru görürsen o kadar başarılı olursun. Bu tarz sınavlar satranç gibi. Zekadan çok temel bilgiler, genel kültür, okuduğunu anlama ve düzen tanıma ölçütü. Düzen tanıma yeteneğin için olabildiğince soruya maruz kalman lazım. Başta aşılamaz dağ gibi görünebilir ama kesinlikle öyle değil. Her gün yapman gerekeni yap. İstikrarlı ol. Başarmaman için hiçbir sebep yok.
Çok teşekkür ederim verdiğin kaynaklar ve söylediğin şeyler için. Gece gece uğraştıdım sizi de kusura bakmayın. İnşallah sizde emekleriniz karşılığını alırsınız ve dilediğiniz gibi bir hayatınız olur iyi akşamlar dilerim 🙏🏻🙏🏻
Canım 21’lik genç KPSS savaşçısı hoş geldin 🤗🔥
YouTube’da Hocalara Geldik, Benim Hocam, Yargı ve KPSS Büşra Hoca gibi kanallar temel için güzel olur 📚 Özellikle deneme çözümü ve soru çözümü videolarına ağırlık verebilirsin.
Çalışırken önce konuyu kısa tut sonra bol soru çöz. Haftalık plan yap. Her güne Türkçe ve matematik mutlaka koy. Denemeleri de şimdiden yavaş yavaş başla korkma 💪
Kendini sürekli başkalarıyla kıyaslama. Her gün az da olsa ilerliyorsan yoldasın demektir. Kariyer yolculuğunda istikrar seni hep bir adım öne geçirir unutma 🌱✨
Cevap
5Cevap
Kitap yok mu you tube ne
Sen biraz delikanlı olsan kendini ezdirmessin lan
hangisi ama
Benim hocam
p*rno zmbzxkjxkx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?