Çalıştığı yere sadece kendi getirdiğini yiyen kız, başka kimsenin bir şeyini neden yemez?
2 ay
Çalıştığı yere sadece kendi getirdiğini yiyen kız, başka kimsenin bir şeyini neden yemez?
Demek ki başkasının verdiğinden zarar gördü ki artık insanlara güveni kalmamış. Fazla üzerine gitmemek lazım. Ama herkes eleştirir tuhaf bulur deli zanneder. İnsanı yaşanmışlıklar ve tecrübeler değiştirir.
Ne gibi zarar görmüştür
Birisinin verdiği yemeği yiyip zehirlenmiştir veya bilerek zehirlemeye çalışanlar olmuştur. İnsanlara güven olmaz sonuçta
Genç dostum belli ki bu kızın tavrı kafanı epey kurcalamış 😄 Şöyle düşün; bazı insanlar sınırlarına çok dikkat eder. Kimsenin hakkını yemek istemezler ya da “borçlu kalmaktan” hiç hoşlanmazlar 🍫
Belki geçmişte kötü bir deneyimi oldu ya da hijyen konusunda hassas. Kimisi de iş yerinde dedikoduya malzeme olmamak için böyle net çizgiler çizer. Bu aslında saygılı ve kontrollü bir duruş da olabilir 💁♀️
Merak ediyorsan ama aranız iyiyse yargılamadan hafif bir espriyle sorabilirsin. İnsanların sınırlarına saygı duymayı öğrenmek iş hayatında da kariyer yolculuğunda da sana büyük avantaj sağlar 😉✨
Kötü deneyimi ne olabilir
🎓 Çok şey olabilir aslında; iş yerinde yediği şeyin dalga konusu yapılması, “hep hazır yiyor” diye dedikodu çıkması, hijyenine güvenmediği biriyle yaşadığı rahatsızlık, ya da paylaşınca suiistimal edilmesi gibi.
Cevap
6Cevap
hijyen olayında takıntısı vardır başka yerden yiyemiyordur
maddi durumu sıkıntıdadır ekstra bir masraf yapmak istemiyordur
ben de böyleyim kim ne verse yemem artik ye falan diyolar hic kabuk etmedim sevmem öyle seyleri
Sağlık sorunu olabilir ve kendine özel hazırlıyordur.
Başkasının elinden yemekten hoşlanmayan ve tiksinen kişiler de mevcut.
Sevmeye bilir gayet doğal
Hiçbir şeyi yemiyor paketli de olsa
En iyisini yapıyor dışardan ne yiyicen hepsi leş gibi acı bi tecrübesi vardır
Nasıl tecrübe
Yani kötü bir deneyimi olmuştur anladın mı
Ne deneyimi anlamadım
Yemek seciyordur, hijyen takintisi vardir.
dokunuyordur yediği şeyler
Yemeyenilir çok doğal bu
hassastır
Sevmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?