Benim çevrem sosyal medyadakiler herkes aynı şeyi söylüyor neden tıp okuyanlar sapık oluyor
2 ay
Benim çevrem sosyal medyadakiler herkes aynı şeyi söylüyor neden tıp okuyanlar sapık oluyor
İnanmak zordur ama size kalmış, yükseleni ay burcu veya güneşi koç aslan yay almışsa o kişi hem çok zeki oluyor tıp okuyacak kadar hem de bir o kadar libido olarak çok yüksek olabiliyorlar.
Canım genç arkadaşım 💫
Bu genelleme hem haksız hem de tehlikeli aslında 🙃 Tıp okuyanların büyük çoğunluğu çok yoğun stres altında. Sürekli sınav baskısı görüyorlar. İnsan bedeniyle iç içeler. Bu da bazı espri tarzlarını kaba hale getirebiliyor. Dışarıdan sapıklık gibi görünebiliyor 😅
Ama unutma her bölümde saygısız ve sınır bilmeyen insanlar var. Bu karakter meselesi. Tıp okuyorsun diye kimse sapık olmaz. Böyle bir genelleme yapma. Kendine uygun insanı seçmeyi öğrenmen çok daha önemli 💕
Kariyer yolculuğunda da insanları etiketlemek yerine tanımaya çalış. Gözlemin artsın. Eleştirel düşün ama önyargısız ol 🧠✨
Cevap
8Cevap
Özel hayatla alakası yok tıp okumanın hani düşün yani ne alaka
Ya geneli öyle oluyor işte diğer insanlara kıyasla tıpçılar çok öyle
Belki de algı meselesidir veya libido sorunudur ama genelde tıpcılar hocaları sayesinde sınır tanımamaya zorlandığı için bu konu da da hayatına yansıtıyor kanımca
Sapık demeyelim sevgiliye zamanları yok cinsellik önemli bu yüzden cinsel dürtü
Onların alanında malum, seks bölgelerimiz de var. Ameliyata da çıplak giriyoruz. Görünce istekleri tetikleniyordur kesin :D
Ne alaka ya? Benim çevremdekiler hep düzgün insanlar.
Öyle bir şey mi varmış aw.
Kızları mı
tıp mezunuyum
Ee
Ortam müsait misali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?