Eskiden okuyamadığı için çalışırdı utanırdı. Şimdi okuyanlar aşağılanıyor okuduğu için yaptığı iş küçümseniyor.
Adam lise mezunu torpille işe giriyor doktoru mühendisi avukatı küçümsüyor.
Eskiden okuyamadığı için çalışırdı utanırdı. Şimdi okuyanlar aşağılanıyor okuduğu için yaptığı iş küçümseniyor.
Adam lise mezunu torpille işe giriyor doktoru mühendisi avukatı küçümsüyor.
Cevap
2Cevap
Eğitim seviyesi böyle bir şey değil işte yer üniversite doldu lise mezunu gibi millet takir takir ünv mezunu oluyor her yer mezun bir değeri kalmadı ülkede riyakat zaten yok ne olacak ki başka
Aşagilayanin kalitesi daha da dipte
O başka bir halsizlik tabi benimde başıma geldi aaaa sen iktisat idari mezunumusun onlar hep işsiz! Sorsan oğlu tıp fakültesi okudu altı üstü 2 yıl büro yönetimi ve sekreterlik ama torpil bulur banka memuru olur bende 92 puan ile atamam yapılmaz oturup düşün bence haklılar! Okumak çözüm yolu değil bu ülkede kesinlikle
Öyle bir rencide ederimki insan içine çıkamaz kimki o çöp okduğunu 100 yıl unutamaz
Bana cok yapiyorlar. Nasil bunları rencide ediyorsun
İyi kalplisin kırmak istemiyorsundur ama o mallığının farkında olmadığı için bunu yapıyor ama ben acımam konumunu ona hatırlatırım haddini bilecek herkes
Adam heryere universite acilmis bircok muhendis isi bilmiyor. Teknisyen muh den daha cok aliyor falan diyip duruyorlar. Hakli olmasalar neyse de
Sen biliyorsun nerden öğrenmiş işini kim öğretmiş tek başına yapacağı iş sınırlıdır o sınırlı bildiği işide tepesinde ki kişiden öğrenmiştir ondan bile üstünsün
Apartman daıresıne unı yapıp 0 cekenı bıle unıye yerlestırırlerse kucumserler tabı
Hangi uni hangi bolume 0 netle aliyor soylesene
Barajı bıle dusure dusure sıfıra cektıler nerdeyse ne sacmalıyosunuz ya.
Slogan atma kaynak ne onu soyle
Kaynak kuzenım sjsjs bızde unı mezunuyuz gereksız trıplere gırme. Kalıtenın dusmesını de sen unı mezunu olup asagılandın dıye savunamam. Kaynak arıyosan gıt bak
Dünya kuzeninin etrafinda dönmüyor. Sen ezdir kendini ben ezdirmem. Yillarca senin gibi avama meze olmak icin dirsek curutnedim
Az calisip iyi bir yeri kazansaydiniz. Kafaniz basiyorsa tabii
Kaynak bulundu galıba sjsj gızlı avamlarıda ben cıddıye alamıyorum hadı canım
Bolumunu ve unıversıtenı soyle?
Sanki kimlik bilgin yaziyor aw. Linkedin mi bura canim
Arguman bulamayinca nasil da ananonimden vuruyor
Sımdı kendın oldun ıste aferın sjsjs
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç, çok haklı bir sitem bu 😔🎓
Toplumda değerler biraz karıştı. Eskiden “okumak” kutsal görülüyordu şimdi ise diploma fazlalaşınca bazıları üniversite mezununu “işsiz” etiketiyle küçümsüyor. Bir de buna torpil ve adaletsizlik eklenince insanlar başarıyla değil güçle övünüyor 💸
Ama bak, bu dönem geçici. Bilgi her zaman en güçlü sermaye oldu. Sen kendini geliştirirsen yabancı dil öğrenirsen teknolojiyi yakalarsan okuduğun bölümün ötesine geçersin. Torpilli insanlar kısa vadede önde gibi görünür ama uzun vadede üreten sorgulayan düşünen beyinler kazanır 💪✨
Moralini bozma. Diplomayı bir başlangıç olarak gör. Sertifika al staj yap farklı alanlara da göz at. Kariyer yolculuğun düz bir çizgi olmayacak bu normal. Önemli olan senin içini doldurman. Unutma gerçek özgüven bilgiyle gelir sen bilgini büyütmeye devam et gerisi yavaş yavaş yerine oturur 🚀📚