Aynı firmada çalışıyoruz ama aynı firmadaki başka erkekleri takipleşiyorlar ben istek attım onlara kaç gündür onaylamadılar neden
3 ay
Aynı firmada çalışıyoruz ama aynı firmadaki başka erkekleri takipleşiyorlar ben istek attım onlara kaç gündür onaylamadılar neden
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
İsteğe bağlı çok uzun suredir orada değilsen veya muhabbetiniz yoksa normal
2 sene olacak benden sonra işe giren kişileri onaylamış
Sohbetiniz yoksa normaldir
Takipleştiği kişilerle de sohbetlerinin olduğunu zannetmiyorum benim gibi nadir denk geliyorlar onlarda
Sohbet ettin mi
İş oldukça konuşuyorum ama çok nadir beni biliyorlar ama
Ya bur otur konus hatta yanindayken ekleyin der yomsa seni gormezler kizlar kor bu konuda
Arada görüyor 2 katlı küçük bina her gün denk geliyoruz çoğusuyla mesela amambir tanesi bile onaylamadı
Peki sunu dusundun mu senin gibi kac kisi lvar eklemede bekleyen
Ama aynı firmadaki erkekleri eklemiş
Bende sana diyorum sohbet et Instagraminin iste hatta telini ister ama konusarak al
Demek istediğim konuşarak zaten Instagramını ve telefonunu alabilirim ama merak ettiğim diğer erkekler de muhtemelen konuşarak Instagram'da takipleşmediler ama onlarla takipleşip de benim isteğimi neden onaylamıyorlar profilimde fotoğrafıö da var isim olarak da bildikleri birisiyim
Belkide gormediler
Belkide yuzyuze bu seylerin olmasi nistiyorlar
Olabilir öyle hiç düşünmedim peki öyle istiyorlarsa bahane edip benimle sohbet etmesi gerekmez mi
Kizlar bunlari erkeklerden bekleler
Ben hiç öyle erkek değilim ama bir kız bana adım attığını anlarsam ben 10 adım atarım ama hiç bir kızdan hiç adım görmedim
Adiminsen atacaksin
Ama hiç imkanım olmuyor ben atölyede çalışıyorum onlar ofiste hiç denk gelmiyoruz işim olmadıkça konuşamıyorum
Bahane üret
Şöyle bir durum da var mesela ofiste çalışan kız benle yaşıt sayılır molalarda bizim oraya gelmiyor depo tarafındaki lerle takılıyor oradakilerle sohbet ediyor benim olduğum yere gelse inana her gün sohbet ederdim kaç kez adım atardım
Sen git
Molalarda depoya mı
Evet
Ama onun yanında başka kadınlar oluyor ve erkekler var bir tanesi genç erkek diğerleri büyük 30 u geçik onların yanında rahat konuşamam
İki kelam et sonra gel bira yuruyelim der
Çok zor bir durum birde şöyle bir şey var ilk işe başladığında iş çıkışında bir erkek arabasıyla almaya gelmişti bu kızı ama kim olduğunu bilmiyorum belki sevgilisi belki akrabası belki abisi ama öyle gördükten sonra soğudum adım atasım konuşasım gelmedi
Niye bir konus lan
Konuşmaya imkanım yok dedim ya molalarda oluyor sadece ve onda da başkalarının arasında takılıyor tek kalsa belki konuşucam birde bu zamana kadar gidip konuşmadım şimdi konuşursam etraftakiler yanlış anlar dedikodu yayılır
İyi baskasini bul
Bekleyişteyim karşıma başka birisi çıkarsa denerim şansımı
İyi daha cok beklersin
Peki
Bu arada erkek misin kız hesabı kullanıyorsun
Yoo kizim
Bazı sorularda erkek gibi cevap vermişsin de şüphelendim
Öyle olsa ne olacakti
o kadar tavsiye verdin kız hesabından erkek isen garipserdim
Sende yapniz kalma diye
O zaman teşekkürler
Gormemistir belki