Yks döneminde bile rahat vermeyen baba?

Kurbanlık buzağı gibi bağırıyor çok sağ ol baba ama tüm mahallenin ismimi öğrenmesine gerek yoktu yanına gidiyorum bombok bir şey gösteriyor iki saniye konuşuyor geri yolluyor ya da gel otur diyor ders çalışıyorum bile demeye gerek duymadan odama geri dönüyorum odama geliyor odam darmadağınık yeğenlerimi bile içeri sokmam ama bu sanki ahır gibi giriyor ne kapı çalma var ne de kapı kapatma var sanki içerde torb@ çekiyorum @mk ne saklayacağım senden geçen de kafayı taktım şu olaya: bol eşofman giymiştim kalçamın ortasına kadar da hırka bana diyor ki kalçanı açmaya mı başladın @mk yobazı sen niye kalçama bakıyorsun boş konuşma zaten dinlemeyeceğim seni sen buna laf ediyorsan dışarıda giydiklerimi hiç görme neyse ki Allah sevgim senden çok yoksa kafayı yedirtirdim sana. Neyse işte YKS'ye 3 ay kalmış kafam allak bullak yine zaman ayırıp yanına gidiyorum ki zaten konuşulacak bir adam değil çay istese çay verir misin demez çay bardağını kulağımız kanayana kadar çay tabağına vurur yine üzülüp yanına gidiyorum somurtuyor zaten beni sevmez sokakta bile görmezden gelir yanımda yürümez sonra bu kız benimle ilgilenmiyor deyip evi terk ediyor ya karı kıza gitmek için bahane uydurma gideceksen git zaten senin gibi terk edeceğim seni ama yine de seviyorum bipolar herifi başına bir şey gelse üzülürüm

Yks döneminde bile rahat vermeyen baba?