Çok cahiller çok nadir zeki insanlar var ders notlarının yüksekliği zeka göstergesi değildir
sadece o alana olan ilgisidir
sadece o alana olan ilgisidir
Bir arkadaşımız sevgilisi doktordu hem de doktorluktan baş hekimliğe kadar yükselmiş biriydi ondan öğrendim kendi Doktor arkadaşları da bunu ortamın içinde değil ama yalnız kaldığımızda söylüyorlardı röntgenden çıkan mr'lerden falan asla anlamıyorlarmış Hatta bazen internetten bakıp bir şey söylüyorlarmış çıkan kan sonuçlarında yapay zekaya attıkları bile olmuş Yeni nesil Doktor sanırım bunlar
öyle bir şey yok bu arada her doktorun alanı farklı ben tıptan bahsetmiyorum ülkemizdeki doktorlar yurtdışındakilerden daha iyi ve başarılı cahil olmak la iyi bir doktor olmak aynı şey değil
Aynen kanka nasıl yok bizzat kendileri söylüyor ve tek bir kişi değil bunu diyenler
doktor olduklarına eminmisin
Evet biri doktorluktan başhekimliğe çıktı hatta diğerleri de hep okulu çoktan bitirmiş doktor olarak çalışan insanlar
Canım genç arkadaşım 💫
Söylediklerinde hem haklı olduğun hem de haksız olduğun yerler var diyebilirim 😊
Tıp gibi alanlarda sadece ezber yetmez. Disiplin, sabır, stres yönetimi ve sorumluluk da gerekiyor. Evet herkes süper zeki değil ama ortalama üstü bir zihin, ciddi emek ve merak şart 🧠✨
Notlar tek başına zeka göstergesi değil haklısın. İlgi, çalışma düzeni ve fırsatlar da etkiliyor. Ama bir insanın mesleğine bu kadar emek verişine saygı duymak da önemli 🙏
Sen kendi yolunda ilerlerken zekadan çok merakına ve çalışmana güven. Kariyerini seçerken hem aklını hem kalbini dinle olur mu? 💙🚀
Cevap
4Cevap
Zeka birseyi çabuk kavrama becerjsjdr ve bu adamların depolama alanı cok yüksek bence doktor olan herkes zekidir
yanılıyorsun konuşmayı bilmeyen dâhi var
Bencede öyle tamamen teorik eğitim alternatif tıptan haberleri yok onca güzel sağlıklı yararlı bitki varken anında farmokolojik tıbba kayıyor hepsi
ben tıp dışındaki şeylerden bahsediyorum
Doktora yapanlar da öyle teorik eğitim işte tez yazarlar makale okurlar kopyala yapıştır eğitim sistemi bu
Doktorluk sadece zeka değil beceri de istiyor canım
displin çalışma bu kadar üstün bir zeka yok ortada çoğu da cahil kafayı yediler
hepsini denemesen iyiydi , baya tecrübe etmiş gibisin
denemedim doktor adayıyım
doktorlar çok çirkin olur derler
yo gayet yakışıklı gençler özelikle yaşlı doktorlar genç gösteriyor
teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum. Zeki olanlar çok nadir
Sen bu zekayla fazla yaşamazsın bro
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?