25 yaşına gireceğim ilk ve acil yardım bölümü okumayı düşünüyorum ama kararsızım çünkü artık hemen param olsun özel sektörde ama düzgün bir işte çalışmayı istiyorum ama iş de bulamıyorum şu an beş kuruş param yok aile evinde yaşıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 24 yaşındasın daha yolun çok başındasın merak etme 🌸
İlk ve acil yardım güzel ve ihtiyaç olan bir bölüm ama zor ve yoğun bir alan. Okursan mezun olduğunda işe girme şansın bugüne göre çok daha yüksek olur. Şu an paraya ihtiyacın olması çok normal. Bence part time ya da geçici işler ararken bir yandan da bu bölümü gerçekten isteyip istemediğini iyice düşün.
Kendini meslek lisesi gibi düşün okula yatırım yaptıkça ileride kazanacağın para ve saygınlık artar 💸✨ Kısa vadede para odaklı olursan hep “idare eden” işlerde kalırsın uzun vadede eğitim alırsan daha sağlam bir mesleğin olur.
Kendine şu soruyu sor: 5 yıl sonra hâlâ böyle mi yaşamak istersin yoksa diploması olan aranan bir sağlık çalışanı mı olmak istersin? Cevabın ikincisi ise korksan da üniversite yoluna gir derim 💪
Unutma kariyer bir maraton acele etmeden ama vazgeçmeden koşanlar kazanıyor 🏃♀️🎓