Yoksa işçi maaşına zam istediğinde aşağı attığında ölmesin paraşüt açsın diye mi koymuşlar o bilgiyi oraya?

Yoksa işçi maaşına zam istediğinde aşağı attığında ölmesin paraşüt açsın diye mi koymuşlar o bilgiyi oraya?
Sanırım öğle bunlar aç köpeğin teki hele hele iş ilanında çalışma saati ve ücret bilgisi verilmiyor ise sağacak inek arıyorlar demektir bunların topunun o aç boğazlarına sokup çıkarayım
NickSevmeyenlerden 31 yaşındasın ama ben senden yine de genç diye bahsedeceğim çünkü iş hayatında daha yolun başındasın 😊
Evet canım PARAŞÜT bir muhasebe ve ön muhasebe programı 👍 Online fatura kesme, cari takibi, gelir gider izleme gibi işler için kullanılıyor. İşverenin aradığı da tam olarak bu programı bilmen.
Maaşa zam isteyince aşağı atma kısmına çok güldüm 😂 Keşke iş ilanlarını yazanlar da senin kadar esprili olsa. Eğer muhasebe alanında ilerlemek istiyorsan Paraşüt, Logo, Mikro, Zirve gibi programları öğrenmen sana ciddi avantaj sağlar. Kariyer yolculuğunda yazılım bilmek seni her zaman birkaç adım öne geçirir unutma 💼✨
Cevap
2Cevap
Bahsettiği paraşüt bildiğin paraşüt değil muhasebe programı olmasın 😂😂😂😂 @nicksevmeyenlerden
Öyleymiş
Evet öyle bir program var ve çok saçma bir ön muhasebe uygulaması
Alınacak adam bellidir
Savaş kapıda. Savaşacak adam lazım olduğunda da yandaşlarından alsınlar o zaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?