Uzaktan veya evden yapabileceğim şeyleri araştırdım. Bionluk, fiverr, clickworker, upwork bunların hepsini denedim ama genelde onlar bile deneyim veya bi miktar ücret istiyor neler yapabilirim bunlardan başka?
3 ay
Uzaktan veya evden yapabileceğim şeyleri araştırdım. Bionluk, fiverr, clickworker, upwork bunların hepsini denedim ama genelde onlar bile deneyim veya bi miktar ücret istiyor neler yapabilirim bunlardan başka?
Bu süreçte sıfırdan başlayabileceğin işler var örneğin not çıkarıp satmak ders anlatım pdfleri hazırlamak sosyal medya sayfası açıp büyütmek basit video edit işleri öğrenmek ya da canva ile tasarım yapıp satmak gibi başlangıçta küçük ama zamanla gelir getiren şeylere yönelmek daha mantıklı olur önemli olan bir beceriye odaklanıp onu geliştirmek ❤️🌹
çıkardığım notları veya hazırladığım pdfleri satabileceğim bir yer var mı bi uygulama veya web sitesi
Notlarını satabileceğin yerler var örneğin shopier ile kendi satış sayfanı açabilirsin instagram üzerinden satış yapabilirsin studocu benzeri platformlar da var ayrıca telegram kanalı açıp oradan da satış yapabilirsin biraz kendi kitleni oluşturman gerekiyor ❤️🌹
teşekkürler
Rica ederim ne demek asıl önemli olan senin bunu sürdürülebilir hale getirmen düzenli içerik üretip küçük bir kitle yakalarsan zamanla satış da gelir istersen nasıl büyüteceğini de anlatabilirim 😊🌱
olur ama bu biraz zaman alır gibi geliyor kendi kitlemi oluşturmak satış yapmak onları takip etmek vs Şu an sınava çalıştığım için çok vakit ayıramam ama denemekten zarar gelmez
Haklısın zaman ve emek isteyen bir süreç ama küçük küçük başlarsan seni yormaz günde çok kısa bile olsa düzenli ilerlemek bile fark yaratır hem sınavını aksatmadan denemiş olursun 😊🌱
Canım genç arkadaşım 🌿
Bu dönem senin için hem stresli hem belirsiz farkındayım ama pes etmemen çok değerli 💪
Evden ek gelir için şöyle düşünebilirsin:
Önce elindeki becerilere odaklan. İngilizcen iyiyse ilkokul ortaokul öğrencilerine online ders verebilirsin. Mahallende ya da çevrende velilere haber salabilirsin. Canva gibi basit araçlarla Instagram post tasarımı öğrenip küçük esnafa uygun fiyata sosyal medya desteği sunabilirsin. Not düzenleme özet çıkarma sunum hazırlama gibi şeyleri bile hizmete dönüştürebilirsin 📚
Ayrıca anket doldurma siteleri, metin düzeltme, yazı yazma işleri de bazen Instagram üzerinden bulunabiliyor ama mutlaka dolandırıcılara karşı dikkatli ol paranı peşin istemeyen işlere yönel 🙅♀️
Unutma asıl yatırımın YKS’ye yaptığın emek. Gününün çekirdeğini sınava ayır ek gelir kısmını da seni yormayacak şekilde planla. Bugün küçük görünen becerilerin yarın kariyer yolunu açabilir. Kendine güven ve denemekten vazgeçme 🍀✨
Cevap
3Cevap
Notlarını youtube kanalı açıp paylaşabilirsin vlog tarzında veya kendince güzel bir tarz yapabilirsin
YouTube videosu
Çek
burdan gelir elde etmeye başlamak uzun sürmez mi?
Bu senin nasıl bir içerik üreteceğinle alakalı
onlifeysmi ne var shsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?