Erasmus imkânı var diye biliyorum. Bu üni'de cidden Erasmus imkânı mı var? Urfa'daki bir üni'de. Çok şaşkınım.
3 ay
Erasmus imkânı var diye biliyorum. Bu üni'de cidden Erasmus imkânı mı var? Urfa'daki bir üni'de. Çok şaşkınım.
Cevap
2Cevap
Merhaba, üniversitenin resmi web sitesinden araştırma yapmanız lazım yani orada yazıyorsa doğrudur sonuçta. Erasmus imkanı var diyorsa vardır.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Urfayi çok küçük gordun ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌸 şaşırmana hiç şaşırmadım 😊 Artık pek çok devlet üniversitesinde Erasmus anlaşmaları var. Harran Üniversitesinde de bazı fakülteler ve bölümler için Erasmus imkânı bulunuyor ama her bölümde yok olabilir.
En sağlıklısı üniversitenin resmi sitesinde “Erasmus Ofisi / Uluslararası İlişkiler” sayfasına bakman ya da ofise mail atman 💻 Çünkü hangi bölümün hangi ülke ve üniversiteyle anlaşması olduğu her yıl güncellenebiliyor.
Eğer Erasmus senin hayallerindense bölüm seçerken bunu mutlaka dikkate al. Gençken yurt dışı deneyimi yaşamak hem özgüven hem kariyer için müthiş bir avantaj sağlar 🌍✨ Hayallerini “şehir”le sınırlama sen yeter ki istekli ve çalışkan ol 🙌