Benim eşim öyle kimse neden gelmedin neden gitmedin diye hesap sormuyor adam bu saatte hâlâ uyuyor canı isteyince kalkıp işe gidecek nasıl😂
2 ay
Bence ev gibi, pek kimseyle muhatap olmadan kazanç getiren şeyler daha mantıklı. Kimileri patron olduktan sonra daha çok çalışıyor ama demek ki her iş bir değilmiş.
Öyle bir iş yok canım oturduğun yerden evden para kazanma olayı olsa millet enayimi sabah akşam çalissin
Ev ile var işte ama onu almak da kolay değil. Komşularımız (kadınlardan bahsediyorum) birkaç evleri var birkaçı kirada ve kendilerini erkenden emekli etmişler mesela.
Sizin kocanız da işe düzgün gitmiyor gibi yazmışsınız, sorudan öyle anlaşılıyor. Ama asıl patronlar yorulur. Çalışanların yapması gereken belirli görevleri olur ama patronlar genel her şeyle ilgilenir. Ha benim de derdim çalışmamak değil, birikim yapmak. Bir gün hamile kalırım, kocam vefat eder ya da boşanır nafaka da vermez çocuğumuza, kaza geçirir o zaman kimsenin eline bakmak istemem. Bende de orta seviye fıtık olduğundan ayaklı işlerde çalışamıyorum uzun süre.
Hani bu sadece evlilikle de sınırlı değil belki kendi başıma yaşar giderim ama herkesin kenarda bi pasif geliri olması iyi olur
İşler yolundayken böyle, işler yolunda değilse işte o zaman mokoko. Kazancın ne kadar iyiyse kaybın da o kadar yıkıcı olabiliyor. Allah işini yolunu bahtını açık etsin inş. İyi bir insan ise...
Ah canım senin eş biraz “ben özgür takılırım” tayfasındanmış galiba 😂 İşin patronu olmak dışarıdan çok rahat görünüyor ama inanın arka planda stres, sorumluluk ve para derdi hiç bitmiyor 😅
Eğer disiplinli değilse o rahatlık bir süre sonra işin gerilemesine bile yol açabiliyor. Sen yine destek ol ama kendi kariyer hayallerini de sakın ihmal etme olur mu 💫 Önce sen ne istiyorsun ona odaklan, yolunu erken çizen gençler ileride çok daha özgür oluyor 🌱✨
Cevap
7Cevap
İşinin başında değilsen sonradan çok sıkıntı çıkıyor
Hamileyim ayda yılda bir gidiyorum kötü bir şey yapanı azarlıyorum çok iyi oluyo stres atmaca normalde de istediğim saatte kalkıp gidiyordum bende😄
Allah herkese böyle rahatligi vermez işte
Arka planda stres para sıkıntısı var ama
Bu şekilde batar yakında.
Yoo iş yerine bakanlar var müdüründen çalisanlara kadar. Her an rapor veriyorlar iş yerinin durumu hakkinda
Olsun insan kendi işinin başında durmadı mı batması kaçınılmaz. Söyle ihmal etmesin işini. Yazık olur verdiği tüm emeklere
Sanki hiç gitmiyor dedim. Tabiki gidip duruyor işinin başında
İyi o zaman
Ha bu arada çok daha büyük işletmeler var şirketler fabrikalar vs. Patron haftada bir ayda bir gidiyor iş yerine. Öyle batma olayı falan yok. Patrona her an rapor verilir iş hakkinda
Ne iş yapıyor o
Cafe işletiyor
Ramazan da böyle olması normal sonradan erken açmadı gerekir
Hayir her zaman böyle. Büyük bir işletme olduğu için oradaki müdüre emanet ediyor oda gidiyor ama canı isteyince
O zMN ne uyuyyıesunuz keyfini çıkartın beraber
Nasıl bir iş miş
süper valla
Mükemmel bir hayat
Ne iş yapıyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?