Sizce mesaj atmalarını mı beklemeliyim ya da ben sormalı mıyım yarın ile başlıyormuşum diye
2 ay
Sizce mesaj atmalarını mı beklemeliyim ya da ben sormalı mıyım yarın ile başlıyormuşum diye
Yarın işe başlayacaksan ve müdürden mesaj gelmediyse kendin sorabilirsin Benzer durumlarda ben de netlik için mesaj atmıştım Kibar ve kısa bir mesaj ile başlama saatini ve prosedürü sorabilirsin Bekleyip belirsizlikte kalmak yerine inisiyatif almak durumu netleştirir Mesajda soru sormak talep değil bilgi almak şeklinde olmalı Güvenli ve profesyonel yaklaşım sorunsuz başlama sağlar
Rüveyda canım sen benden gençsin o yüzden sana içtenlikle söyleyeyim 😊 Böyle durumlarda küçük bir hatırlatma mesajı atmak gayet doğal olur. Müdürler bazen yoğunluktan mesajları atlamış olabiliyor. Kibarca yarın için netlik isteyebilirsin 💬 Bu hem sorumluluk gösterir hem de içini rahatlatır. Kariyer yolunda iletişimin gücünü sakın hafife alma ✨
Cevap
3Cevap
sana derler şu gün şu saatte gel diye
Yazmim dimi o zaman onların yazmasını beklım
bir sor yine de
senden evrak istediler mi
Patron benı işe aksi sonra müdür senınle iletısıme geçecek dedı gurup açtı gürü ba aldı benı müdür sonra bana mesaj attı evrakları tammamladınmı Dıye evet dedım tamam dedı o kadar başka yok yarında acılıyo
sor sen
Bence sormalısın
Ama müdür bana 4 gün önce yazdı evrakları tamamladınmı yazmıştı evet yazmıstım daha mesaj yok yarında açılış var gel falan da hıc yazmadılar Benım yazmam ayıp olur mu
O zaman bilmiyorum
Hayırlı olsun Ankara da isen geleyim ziyaretine.
Bence bı mesaj at
Isteklı gözükürüm diye mesaj da atmıyorum utanıyorum akşama belkı atar dıye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?