İki çocuk annesi olarak iş kurma konusunda cesaretsiz miyim yoksa gerçekten beceriksiz miyim?

Herkese merhaba , ben iki çocuk annesi bir kadınım, şu an 8 aylık bir bebeğim var bir de ilkokula giden bir çocuğum, iş kurmakla ilgili birtakım girişimlerimiz oluyor bu aralar, bazıları bizden kaynaklı olmayan sebeplerden olmadı, en sonuncusu da benim tam içime sinmediği için olmadı, bu işe önce sıcak bakıyordum ama sonra içime sinmedi , eşim tembellikle ve cesaretsizlikle itham etti beni , kendimi çok beceriksiz ve işe yaramaz hissediyorum.

Güncellemeler
3 ay
Önce mantıklı geldi mahallemizde esnaf olacaktık kırtasiye dükkanı acacaktik , ama sonra okadar kira ve dükkan taksitini çıkaramaz diye düşündüm , bunu söyleyince eşim sinirlendi ve iptal etti , bı öyle diyorsun bir böyle diyorsun sen çalışmak istemiyorsun bütün işi berbat ettin çok güzel olacaktı diyor, sonra tamam yapalım. diyorum seninle hiçbir işe girmem. dedi ve benimle iletişimi kesti yüzüme bakmiyor
İki çocuk annesi olarak iş kurma konusunda cesaretsiz miyim yoksa gerçekten beceriksiz miyim?