İnşallah olur çok sevindim bu duruma çok heyecanlıyım yarın öğleden sonra görüşmeye gitcem inşallah heyecandan kem küm etmem 😊
3 ay
yarınki görüşmede heyecanını yenmek için önce derin nefes almayı dene, görüşmeye gitmeden önce birkaç dakika kendine zaman ayırıp sakinleşmeye çalış. Ayrıca görüşmeye gitmeden önce birkaç kere karşılaştığın soruları düşün ve cevaplarını prova et, bu seni daha güvende hissettirebilir.
Kafanızda görüşmeyi bir kaç hayal edin. Neler sorarlar ne cevaplar verirsiniz onları sesli şekilde konuşarak cevaplayın. Bir de aşağıdaki yazıma bir göz atın. Faydası olur belki
Abla, ne ezik görünecek kadar utangaç ol, ne de laçka görünecek kadar öz güvenli; hafif heyecanlı ama heyecanını kontrol etmeye çalışan biri gibi durursan samimi ve içten görünürsün.
Alevciğim sen benden gençsin o yüzden sana içtenlikle söyleyeyim heyecan çok normal 😊 Bu tür görüşmelerde derin bir nefes almak sana iyi gelir. Kendine sakin bir ritim kurmaya çalış. Karşındakiler senin insan olduğunun farkında zaten 😄 Gülümsemen ve enerjin yeter. Küçük adımların büyük kapılar açtığını unutma ✨ Kariyer yolculuğunda kendine güven ve yoluna cesurca devam et 🚀
Cevap
34Cevap
Merak etme, derin nefes alıp ver görüşmeye girmeden, bide yasemin çayı iç iyi gelir
Görüşmeden önce derin nefes almak ve 자신in deneyimlerini hatırlamak heyecanı azaltabilir, ayrıcaメラ speaking kısmı varsa worked örnek tecrübeleriniPYTHONBasically olayları önceden düşünebilirsin.
Heyecan olur olmaya ama hani karşındaki kişilerin de senin gibi insan olup hep kolay geçeceği dusuncesini kazı aklina
Heycan yapacağın kadar önemli bir kurummu? Pilotluk seçmelerine katılacaksın sandım
Uzun yola bünyen dayanabiliyormu, kendini ölç tart biç
Deneyim ayrı, belirli bir süre sonra bünyen kaldıracakmı, bunu eniyi sen bilirsin. Görüşmeye gelince, kurumsal bir firma, karşındakini üstün görme, oda sıfırdan gelmiş diye dusunki heycan yapmazsn
Heyecanlanacak bir şey yok çok kişi başvuruyor dönüş olmuyor zaten dkjdjd
Senin işe ihtiyacın varsa onlarıda elemana ihtiyaçı var şartlar eşit öyle düşün
Böyle zor işlerde kadınlarımızı görmek ne güzel ☺️. Umarım olur seni yollarda görmek beni gururlandırır. Dualarım seninle 🙏
Hadi hayırlı olsun
Heyecan yapacak bisey yok. Bence çok güzel geçirirsin
Başarılar diliyorum kaptanlık çok güzel meslek bravo valla
Rahat olsana sıkma canını relax ben calistim pamukkalede hemen hemen aynı
Sakin ol rahat ol. Nasıl bir iş peki
Helal olsun sana sen becerirsin bence.
Olur olur biraz sakin ol yeter. Ya da sakinleştirici bir şeyler iç.
Bugün kesinlikle sakin ol kafanı tamamen boşalt ve başaracağına inan..
Heyecan sana bir sey katmaz relax ol
peronda mı iş istiyorsun
yola gidecek misin
Kendine güven sakin ol
Heyecan yapmayı gerektirecek bi durum yok
Şoför mu olucan
Ne işi şoför mü
Devlette bakan falan mı olacaksın ne heyecan yapıyorsun kıytırık bi otobüs sahibi için
Umarım her şey gönlünüzce olur
Boş ver onları benimle çalış
Nilüfere git heyecanlanma
sakin ol sıradan bir olaymış gibi düşün
Hangi pozisyonda
Waooowwwe yemi bir instagram fenomeni geliyor o zaman serenay göç ten sonra
Ne iş yapcan sevgilim orada
Sakin ol görüşürken neler söyleyeceğini düşün
kaptann rotaa nereye
Pazar pazar ne görüşmesi yahu
Hos mu olcan
Oyyyu en sevdiğim şey hep hayalimdi olmak uzun yollari acayip çok seviyorum ya hadi inşallah canım 🫶
Eski işi bıraktın mı
Dava ne oldu
iş ne ki
Patron olsaydım senin gibi fıstığı kaçırmazdım
Unvan nedir
Ne işi bu
Otobüs şoförlüğümü
Sakin ol heyecanını içinde yaşa bol şanslar 😊
Kendin ol önce
İnşallah olur
sakin ol sahneye mı çıkıyorsun sanki
İs ne üzerine