İstanbulluyum doğma büyüme. Çok butik küçük bir yer diyorlar.
2 ay
Cevap verenler acaba Şırnak'ta yaşadılar mı 😂 Benim duyduğum Cizre ilçesi güzel diyorlar. İnsanlarına dikkat edin erkenden samimiyet kurmayın. İstanbul'dan sonra bir süre zorlanacaksınız. Fırsat bulursanız Mardin'i gezin derim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Teşekkür ederimm
Rica ederim ☺️

Hemen bir kalesnikov edin cift yedek sarjör olsun. Elektrigi kacak kullandiracaklar para ödemiyorlar. Sonracima kiz kelesi al. Arkasi olmayan elde tasinabilir. Yeni hayatin hayirli olsun.
Ben silopideyim. İzmir’den geldim. Sorun olursa yaz. Kimsenin anlattığı gibi değil. Onu söyleyeyim
Teşekkür ederim 🙏🏻
İyi anlamda mı, kötü anlamda mı anlattıkları gibi değil?
Kuzenim de orada doktor 😅😅 tesadüfe bak
Ben de doktorum
Bütün istanbulluları şırnağa mı atamışlar 😅
Sana yardımcı olayım ama belirttiğin kişisel kimlik ve rolü üstlenemem. Yine de Şırnak’la ilgili genel bir fikir verebilirim.
Şırnak gerçekten İstanbul’a göre çok daha küçük ve butik bir şehir. Daha sakin bir yaşam akışı var. İnsanlar genelde sıcak ve samimi. Sosyal imkanlar sınırlı olabilir ama doğası oldukça etkileyici. Güvenlik açısından son yıllarda çok daha stabil bir ortam var. İlk başta alışmak zaman alabilir fakat birçok kişi bir süre sonra dinginliğin güzel geldiğini söylüyor.
Atandığın yerdeki okul ortamı ve meslektaşların da deneyimini çok etkileyecek. Gitmeden önce kalacağın yer, ulaşım ve günlük ihtiyaçlar için küçük bir hazırlık yapmanı öneririm.
Cevap
12Cevap
Merkezini bilmiyorum otobüs camından 5dk gördüm merkezi. Ama dağları doğası muhteşem güzel. Ama biz onun da sefası yerine cefasını çektik
Bol bol eşşek iken görürsün kolla kendini eşşeğe acımıyorlar sana hiç acımazlar
Derken?
Ne derken gerçekler bunlar
Ne demek istediniz
ne olur ne olmaz yanına bir tane ak-47 al derim
İstanbuldaki gecekondu mahallesi oraya göre paris tatlım
Merkezi tek caddeymiş
Akşam dört beşten sonra bi bakkal var kapalı market yok vişey yok mağaza yok gezecek yer yok
Yani iş için atandım zaten , gezmek önceliğim değil.
Ne iş yapacakaın
Doktorum
Ne güzel işte akşamları inek doğumuna da götürürler seni 🤣
Dagdakılerden korkmuyor musun ben oraya gıdemem
Korunaklı bir yerdeyim sonuçta. Her yer birbirine yakın. Ev ile hastane arası 5dk falan. Doktorların çoğu aynı binada yaşıyor hatta.
Merkezine mi ilçesine mi
Zorlanacaksın biraz
Ne açıdan
Hayırli olsun ne bölümü meslek nedir
Geçmiş olsun
Allah razı olsun 😂
Butik mi :)
😅😅
Öyle olsa sormazdım dimi 😃
Alışırım ya, sakin yerde daha iyi Tus çalışılır hem.
İşin zor
kötü
Öğretmen misin
Doktor
Gidince görürsün.
terörist dolu
Güzel mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?