Bilmiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi, çevremde psikoloji okuyanların hepsinin kadınlar olduğunu net olarak gözlemledim.
Kadınların bu bölümü bu denli yoğun seçmesinin nedeni ne olabilir?

Bilmiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi, çevremde psikoloji okuyanların hepsinin kadınlar olduğunu net olarak gözlemledim.
Kadınların bu bölümü bu denli yoğun seçmesinin nedeni ne olabilir?

Erkeklerin psikolojilerini daha küçük yaşta bozabildikkeri için; "madem bozabiliyotum, o zaman yapabilrim de ttaaağmmı" diye düşünüyor olabilirler.🙂
Kadının halinden kadın anlar gibi bişey sanırım:))) genelde erkekler biz kadınları ruh hastası ettiği için :))
Bir nevi Güzin ablalık mı yaptın :))
Bi ara senle dertleşelim olur mu🥲
Sağol :))
Hepsi için💐
Fotoğrafta gördüğüm sadece kampüste yürüyen insanlar, kim olduklarına dair bir şey söyleyemem ama soruna dönersek çok tanıdık bir gözlem bu 😊 Psikoloji bölümü duygusal farkındalık isteyen bir alan olduğu için kadınların kendilerini daha yakın hissetmesi yaygın bir durum. Fakat son yıllarda erkek öğrenciler de bu alana yönelmeye başladı 🎓 Bu çeşitlilik bölümü daha da zenginleştiriyor. Psikolojide başarılı olmak cinsiyetten çok merak ve empati isteyen bir yolculuk, bunu hep hatırla 🌿💫
Cevap
3Cevap
seviyorlardır ondan
Bilemedim. Fakat kadınlar dinler konuşur belki ondan olabilir. Erkekler pek karşısındakini dinlemeyi tercih etmezler ondan olabilir mi?
Olabilir.
Sayısala puanları yetmiyor 🤭
Kadınlar erkeklere nazaran fazla dinliyor ve kolay çözümlüyor ondan kaynaklı muhtemelen
Nerden biliiyorsun mesela
daha anlamaya meyiller sanki
Seksoliji sebebiyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar