Yapmak istediğim iş bu üniversite ikinci sınıfım masa parası ödemem gerekiyormuş danışmanlık için ne kadar sermaye gerekiyor
3 ay
Bunun şirketleri var sermayeye ihtiyacın yok başta sonradan açabilirsin kendi yerini ama cepten uzun bir süre yiyeceksin yapaysds bilirsin hazırlıklı ol bunlara
Sermayeye ihtiyacın yok diyorsun cepten yiceksin diyorsun anlamadım ne demek istiyorsun
Niye yapamayayım herkes yapıyor
Sermaye derken yer açma falan gibi yok bir miktar para yeterli ailenle falan yaşıyorsan herhangi bir sermayeye ihtiyacın olmaz kazanana kadar hayatta kalsan yeter yani
Ailemleyim bir miktar para ne kadar emlakçılık yetki belgesi almam gerektiğini biliyorum o kadar
Ne kadar sürede kazanmaya başlarım?
Yol paran yemek paran günlük yaşantına harcadıkların vs işte sen hesapla orasını da nekadar sürede kazanmaya başlayacağın tamamen sana bağlı biraz dişin olacak
Çok hırslıyım emlakcılık yetki belgesi masa parası onları soruyorum en temel şeyleri?
Genç arkadaşım 😊 Gayrimenkul danışmanlığı doğru çevre ve istikrarla gerçekten kazandırabilir ama masa parası ya da sermaye konusunda net rakam vermem doğru olmaz çünkü bunlar çok değişiyor. Bu yüzden güncel ücretleri öğrenmek için online araştırma yapman çok daha sağlıklı olur 🏡✨ Kendini geliştirmeye devam edersen bu alanda güzel bir yol çizebilirsin. Kararlarını sakin ve bilinçli ver ki kariyer yolculuğun daha sağlam ilerlesin 🌱💪
Cevap
4Cevap
Emlakçılık öyle basit değil
Ne basit o zaman
Hangi feanchesi ile görüştün
Remax
cb tavsiyem olur bölgene göre değişir ama daha az ücretlendirmeler ile karşılaşabilirsin
Görüştüm orayla şirket kurucan muhasebe fakan onlara para ödicen oyle dediler
hepsinde aynı zaten onları remaxte de yapıcaksın ben bu sektörde tanışlan birisiyim 3 yıldır iyi isim yaptım sektörle ilgili merak ettiğin ne varsa sor
Remax da öyle değil cb de öyle ne kadar para gider ilk başta
Ehliyet ücretli de bu masa parası ne
Masa parası ofisi kullanım bedelidir aslında müşterin gelebilir çay kahve hizmet imkaı sağlar veya ofisin teknolojik ürünlerini kullanma imkanı sağlar
Ne kadardır?
Ofisten ofise değişir ama ortalama aylık 3.500 du ya ege bölgesinde
ehh yani
Çok para
Bilgin yok ki
Zor iş
Kolay iş var mı maaşlı işte çalışıp hayatımı mı harcayayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?