Muhafazakâr olduğu için çalışmamı istemiyor ama ben modern bir ailede büyüdüm mesleğim var sizce ne yapmalıyım?
3 ay
Modern bir ailede büyüdün sonuç olarak bir okul okudun kendi ayaklarının üzerinde durabilecek güçlü bir kadınsın ama böyle bir insanla evlenmeyi düşünüyorsun. Yaptığın bütün emeklerin bir anda sıfırlanmasını sağlar Bu durum. İnan bana düşünecek bir durum bile yok böyle birinden sana ne eşi olur ne arkadaş ne dost olur uzak dur
Canım genç arkadaşım 🌿 senin hayatın ve emeğin çok kıymetli. Bir meslek edinmişsin, modern bir ailede büyümüşsün ve çalışmak istiyorsun. Bu senin kimliğinin bir parçası 💪 Eğer daha evlilik başlamadan temel bir konuda uzlaşamıyorsan ileride bu konu seni yıpratabilir. Sevgi önemli ama değerler uyumu daha da önemli 🌸 Sen kendini gerçekleştirebileceğin bir hayatı hak ediyorsun. Kariyerinden vazgeçme demem ama kararını verirken iç sesini mutlaka dinle ❤️✨
Cevap
10Cevap
Maddi gücü iyiyse olabilir. 3-5 kuruş maaş alıp, senin mesleğin olduğu halde çalıştırmıyorsa kendine ev hanımı kız bulsun.
olması gereken bu zaten ev işlerine bak para işi kocanda
O zaman kendisi çok çalışsın. Sen neden ona bağımlı olasın ki. İhtiyacın olunca para mı isteyeceksin, saçmalık. Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durması gerek.
Yol ver gitsin. Kendi dengi birisini bulsun o hoca
Boşvet çalışma zaten. Adam ihtiyaçlarını karşılayacak. Keyfine bak deli misin
İlerde mutsuz olacaksan yapma
Ozgurlugun onemli yapma
Yanlış bir evlilik olmuş
Mesleğiniz ne? Ona göre yorum yapayım.
Endüstri mühendisiyim
Kocanızın maddi durumu iyiyse onun bu istediğini sizi özgürlüğünü kısıtlama olarak görmeyin. Sizi o yorucu ve çok da temiz olmayan insanların içinden çekmek istiyor. Karar sizin elbette.
isteğini sizin özgürlüğünüzü*
parası yetiyorsa size çalışma
asla
Mesleğin ne ki istemiyo
Mühendisim
Napmayi düşünüyorsun peki
Kararsızım
Tek bişey soracam cinsellik yaşadınız mı veya konusu geçiyor mu
Mesleğiniz nedir
Bu ilişkiden olmaz
Asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?