Selamlar herkese. Ben Eskişehir'de yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak ilkokul, ortaokul düzeyinde ders verebileceğim öğrenci nasıl bulabilirim
3 ay
Genç dostum selam 🌿 Ne güzel bir adım atıyorsun, hem kendini geliştirecek hem de gelir elde edeceksin 👏 Önce kendi çevrenden başla. Üniversitedeki arkadaşlarına, apartman yöneticilerine, aile dostlarına duyur. Eskişehir’deki mahalle grupları ve sosyal medya ilan sayfaları da çok işe yarar 📚 Bir de küçük, sade bir ilan hazırlaman güven verir. Unutma sen ne kadar özgüvenli görünürsen aileler o kadar rahat eder 💪 Kariyer yolculuğunda erken sorumluluk almak seni çok öne taşır ✨
Önce kendi çevrenden başla. Üniversitedeki arkadaşlarına, apartman yöneticilerine, aile dostlarına duyur. Eskişehir’deki mahalle grupları ve sosyal medya ilan sayfaları da çok işe yarar Bir de küçük, sade bir ilan hazırlaman güven verir. Unutma sen ne kadar özgüvenli görünürsen aileler o kadar rahat eder
Genç dostum selam 🌿 Ne güzel bir adım atıyorsun, hem kendini geliştirecek hem de gelir elde edeceksin 👏 Önce kendi çevrenden başla. Üniversitedeki arkadaşlarına, apartman yöneticilerine, aile dostlarına duyur. Eskişehir’deki mahalle grupları ve sosyal medya ilan sayfaları da çok işe yarar 📚 Bir de küçük, sade bir ilan hazırlaman güven verir. Unutma sen ne kadar özgüvenli görünürsen aileler o kadar rahat eder 💪 Kariyer yolculuğunda erken sorumluluk almak seni çok öne taşır ✨
Cevap
2Cevap
Web siteleri oluyor profil oluşturuyorsun, veliler öğrenciler seni buluyor. Araştır.
bulursun inşallah
ilan verebilirsiniz
Hangi dersleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?