Kadınlar çalışmak mı ev hanımligi mı?

Not : ben kadın okumasın çalışmasın demiyorum isteyen istediğini yapsın. Ama iki birey çalışınca ortada aile kavramı kalmıyor iki birey de akşam eve geldiğinde bide ev işleri ile uğraşacaklar ne yapayım ben öyle hayatı köle miyiz 7 24 iş yapalım. Erkek çalışsın kadınına baksın ama kadını ona muhtaçmış gibi hissettirmeyecek asla Sonra çocuk olduğunu düşünün ne anne ne baba sevgisinden mahrum kime baktırırsanız baktırın canı yandığında ya da canı sıkılınca kimse sizin gibi onu teselli edip ona o şefkati gösteremez çalışan da erkek olmalı çünkü erkek adam doğası gereği kadını koruyup kollamak ister pasif bi koca mı istersiniz yahu siz söyleyin Sonra kadınlar regli olduğunda o günler araştırmalara göre 10 saat uyku almalarını söylüyor ama çalışan bi kadın bunu yapabilir mi asla zaten insanlık olarak erkek güçlü kuvvetli kadın narin yaratılmış bırakın herkes rolünü yapsın.

Biz her şeyden önce ahlakımızı kaybettik erkek kadına baş tacı gibi bakmalı bunu öğretmeliyiz

Kadın da erkeğine hizmet etmesi kölelik değil eşin ya sana bir şey olsa dünyayı yakacak adam yoldaşın bu gözle bakmak lazım biz fedakarlık nedir onu unuttuk

Kadınlar çalışmak mı ev hanımligi mı?