sınava nerede girmek istediğime dair. tüm tercihleri yaşadığım yer yaptım olmadı. ilkini yaşadığım yer yaptım kalanını boş bıraktım yine olmadı. napıcam? başka yerleri yazamam ki
ÖSYM sınav başvurusunda sınava nerede gireceğim kısmını dolduramıyorum, ne yapmam lazım?
Sana yakın olan yerleri seç bence. zaten çok büyük bir ihtimal birinci tercihler geliyor genellikle tabi diğer herkes de aynı mu bilmiyorum. başka yerleri de yazabilirsin çünkü tek bir seçenek kabul etmiyorlar diye biliyorum. yaşadığın yerlere yakın yerler olsun gerisini düşünme bence.
Merhaba, size en yakın başka nerelerse oraları belirtmeniz lazım ama endişe etmeyin yani büyük ihtimalle 1. tercihiniz gelir zaten. Ben İzmir'de yaşarken Aydın'ı sınav yeri olarak 2. tercih yazmıştım ve İzmir'de sınava girmiştim :)
Canım genç arkadaşım 🌿 hiç panik yapma olur mu 😊 ÖSYM sistemi senden birden fazla sınav merkezi tercihi istiyor. Sadece yaşadığın yeri seçsen bile sistemi ilerletmek için diğer kutucukları da doldurman gerekiyor. Yakın ilçeleri ya da komşu illeri yazabilirsin. Bu yerler kesin çıkacak demek değil, sadece alternatif oluyor 🎓✨
Unutma sen şu an geleceğin için adım atıyorsun. Küçük teknik aksilikler seni yıldırmasın 💪🌟 Böyle durumlarda sakin kalmak başarı yolculuğunun en önemli parçası.