YKS2026 Üniversite sınav giriş belgesi nereden nasıl çıkartırım? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üniversite sınavı sınav giriş belgesi ni nerden nasıl çıkartırım?#eğitim#kariyer#iyi#günler#günaydın#kağan#Altınışık Güncellemeler+1 yıl Ne zaman çıkartmam lazım tarih verin Üniversite sınav giriş belgesi nereden nasıl çıkartırım? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kanka daha acele etme 15 gün falan kala yerler açıklanacak ösym. gov. tr de bulursun zaten oradan çıkartacaksın 1 10 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Sınava kaç gün Kala çıkartırım Yorumla 126Pınar +1 yıl Son gününe kadar çıkartılır ama sen açıklanınca hemen çıkar unutma falan olmasın Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Ne zaman çıkartmayım bilmiyorum ki @126pinar Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Ne zaman çıkartacam tarih ver Yorumla 126Pınar +1 yıl Ya ne tarihi açıklanmadı daha açıklanınca zaten her yerden yazı görürsün açıklandı diye meb söylerim zaten Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bana haber ver açıklanınca Instagram dan KS de fazla aktif olamıyorum Yorumla 126Pınar +1 yıl Yok Instagram'ım Yorumla 126Pınar +1 yıl Hem zaten görürsün haberde de çıkar Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Neden sildin Instagram i Yorumla 126Pınar +1 yıl Canım öyle istedi Yorumla
saudaadexş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sınavdan 3-5 gün önce sınav giriş yerleri açıklanır. Ais ÖSYM giriş yaparak alabilirsin belgeyi 1 0 Yorumla
Nevar12-22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben okuldan çıkartmıştım mezun olduğum okuldan 1 2 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Ben nereden çıkartırım @nevar12-22 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Mesaja cevap Yaz lütfen Yorumla
HalitP Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ösym sitesinden 1 9 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Ne zaman çıkartmam lazım sınava kaç gün Kala Yorumla HalitP +1 yıl 1-2 haftaya ösym çıkartır sende o zaman çıkartırsın Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Ne zaman çıkartmam lazım tarih ver @HalitP Yorumla HalitP +1 yıl Sınavdan 10 gün önce ÖSYM açıklıyor kanka o zaman işte Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 10 Haziran da çıkar mı giriş belgesi Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 18 Haziran sınav Yorumla HalitP +1 yıl 7-8 gibi tahminen çıkar Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 8. Haziran da çıkar mı Yorumla HalitP +1 yıl Çıkar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka daha acele etme 15 gün falan kala yerler açıklanacak ösym. gov. tr de bulursun zaten oradan çıkartacaksın
Sınava kaç gün Kala çıkartırım
Son gününe kadar çıkartılır ama sen açıklanınca hemen çıkar unutma falan olmasın
Ne zaman çıkartmayım bilmiyorum ki @126pinar
Ne zaman çıkartacam tarih ver
Ya ne tarihi açıklanmadı daha açıklanınca zaten her yerden yazı görürsün açıklandı diye meb söylerim zaten
Bana haber ver açıklanınca Instagram dan KS de fazla aktif olamıyorum
Yok Instagram'ım
Hem zaten görürsün haberde de çıkar
Neden sildin Instagram i
Canım öyle istedi
Sınavdan 3-5 gün önce sınav giriş yerleri açıklanır. Ais ÖSYM giriş yaparak alabilirsin belgeyi
Ben okuldan çıkartmıştım mezun olduğum okuldan
Ben nereden çıkartırım @nevar12-22
Mesaja cevap Yaz lütfen
ÖSYM sayfasından çıkartırsın.
Ösym sitesinden
Ne zaman çıkartmam lazım sınava kaç gün Kala
1-2 haftaya ösym çıkartır sende o zaman çıkartırsın
Ne zaman çıkartmam lazım tarih ver @HalitP
Sınavdan 10 gün önce ÖSYM açıklıyor kanka o zaman işte
10 Haziran da çıkar mı giriş belgesi
18 Haziran sınav
7-8 gibi tahminen çıkar