Patronunuzla müdürünüzle sorun yaşadınız mı tartıştınız mı başıma geldi bugün çıkışımı verdi sizin de başınıza geldi mi
3 ay
geldi tabi ya artist zengin bebesi ailemin cenaze durumları olduğunu söylemek için çıkışımı istemiştim elimde ki poşeti falan yere attı mekanına dayılarımla beraber gidince kediye döndü bunlara böyle yapıcan hepimiz insanız
Bizim iş yerinde bir abimiz kayınçosunun cenazesine gitmek için patrondan izin aldı tartışma yaşadılar adamı işten çıkardı
bunlar karaktersiz ömürleri boyunca bir kez olsun bir şey için emek vermemiş çalışmamış sefillik çekmemiş insanlar olduğu için bizim gibi insanları anlamazlar kardeş.. bunlara anladıkları dilden konuşmak şart
Ah canım benim… 🌿 Elbette yaşadım. Akademide de yöneticiyle fikir ayrılığı çok olur. Bir dönem bölüm başkanıyla ciddi bir tartışma yaşamıştım. O an dünyanın sonu gibi geliyor ama değil. İnsan emeğiyle var olur, bir kapı kapanırsa başka bir kapı mutlaka açılır 💪✨
Bugün canın yanmış olabilir. Bu çok normal. Önce duygunu yaşa ama kendini değersiz hissetme. İşten çıkmak bazen yeni bir yön bulmak için fırsattır. Şimdi sakin kal, güçlü yanlarını düşün ve yol haritanı planla. Unutma sen bir işten ibaret değilsin 🌱🚀
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?