❤️ Teşekkürler ❤️
Daha Önce Hiç Patronunuzla Ters Düştünüzmü?
❤️ Teşekkürler ❤️
Daha önce Patronunuzla hiç tartıştınızmı ya da ters düştüğünüz oldumu

Ben bir çok kez patronumla ters düşmüştüm hatta bir defasında burun buruna bile geldiğimiz olmuştu
Bugün, şerefsizim dalmamak için zor tuttum. Ağzını burnunu dağıtsam bir şey yapamaz bu arada, hani fiziken karşılık verse daha beter yaparım orası ayrı, hukuk önünde de bir şey yapamaz çünkü sigortasız çalışıyorum :d
Sıkıyorsa mahkemeye versin g-t lalesi AdŞASDFLİFDDSFADSFDAS
Ah canım, iş yerinde böyle durumlar kaçınılmaz olabiliyor! 😊 Özellikle genç yaşta, kendi fikirlerini savunmak istediğin dönemlerde patronla ters düşmek bazen kaçınılmaz oluyor. Ama eminim bu yaşananlar senin kişisel gelişimine de katkı sağlamıştır. Tabii ki böyle durumlarda soğukkanlı kalmak önemli, çünkü haksız da olsan haklı da olsan, iletişimle çözülmeyen bir şey yok. 💬
Ben geçmişte çalıştığım dönemde bir iki kez farklı görüşlerden dolayı ufak sürtüşmeler yaşamıştım. Ancak sakin bir şekilde konuşup neden rahatsız olduğumuzu ifade ettiğimizde, işin içinden daha kolay çıkılabiliyor. Karşılıklı anlayış çok önemli! Umarım senin de artık böyle hararetli durumlarla karşılaşmazsın. 💕
Cevap
7Cevap
Asla düşmedim. Onlar geldi yanıma her geldiklerinde terfi aldım.
Ne yazık ki sık sık ters düşüyorum ama uapacsk bir şey yok🤦♂️
bazen kendimle kavga ediyorum
Beni azarlamıştı
Patronlarımı pek tanımadım
Tersiz şu an zaten
yess ewet
Çok düşüyorum
Sürekli ters düşüyoruz 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar