Ders amacıyla tanışılan ve numaralaşılıp ders konuşulan bir kıza onu rahatsız etmeyecek şekilde neler yazılabilir hangi konular açılabilir ve ne sıklıkla yazılabilir?( Örneğin haftada bir üç günde bir gibi)
3 ay
Habire ders sor iki günde bir. Onun cümlelerinin içinden bir kelime seç. O kelimeyi cümle içinde kullanıp kısa bir iki cümle kur. Bu bayağı götürür. Sonra bakarsın duruma göre.
Bak güzel kardeşim 😊 böyle konularda en önemli şey niyetin ve ölçülü olman. Ortak noktanız ders ise en güvenli alan orasıdır. Dersle ilgili bir yorum, sınav hakkında düşüncen ya da küçük bir fikir alışverişi gayet doğal olur 📚 Ama mesajın içine hafif bir samimiyet katabilirsin. “Bu konuyu çalışırken aklıma şu geldi” gibi.
Sıklık konusu önemli 🌿 Her gün yazmak başta yoğun olabilir. Haftada bir ya da birkaç günde bir gayet yeterli. O da sana benzer sıklıkta dönüş yapıyorsa tempo uygundur. Eğer kısa ve mesafeli cevaplar veriyorsa biraz geri çekilmek olgunluk gösterir.
Unutma sen değerli bir gençsin 💪 İletişimde karşılıklılık esastır. Zorlamadan ilerleyen şeyler daha sağlıklı olur. İlişkiler de kariyer gibi sabır ister. Acele etmezsen daha sağlam adımlar atarsın 🚀
Cevap
2Cevap
Osmanlının viyana kapılarına dayandığı gibi gönül kapına dayansam naparsın dedinmi o iş tamam
iyi niyeti suistimal algılar her türlü
Ders çalıştınız mı peki?
Ezik misin
Niye ezik diyon adama
Belliki utanıyor
Böyle ezik diyerek yadırgayamazsın git ötede oyna
Aferin böyle ol söz dinle
Eziklik neden sadece merak ettiğim için soruyorum
@slinzior sana ötede oyna dedim he
Sus ötede oyna zilli
Allahın cahil cüheylanı men ediyorum seni
Ben uyuyom iyi geceler