Arka kapıdan çıkıp eve geldim yarın korkuyorum başıma bela olur mu diye bir de şimdi beni korktu sanıp daha çok üstüme gelir mi diye korkuyorum rezil oldum ne yapmalıyım
2 ay
Arka kapıdan çıkıp eve geldim yarın korkuyorum başıma bela olur mu diye bir de şimdi beni korktu sanıp daha çok üstüme gelir mi diye korkuyorum rezil oldum ne yapmalıyım
Bazen gerilim büyüyünce uzaklaşmak en sakin seçim oluyor kanka bu korkmak değil sadece daha fazla büyümeden durdurmak gibi yarın çoğu şeyin havası zaten biraz sönmüş olur ❤️🌹
Ah canım, belli ki çok gerilmişsin 😔 Önce şunu bil, çıkışa gitmeyerek aslında en doğru şeyi yapmışsın. Öfkeyle hareket etmek yerine ortamdan uzaklaşmak güçsüzlük değil olgunluktur 💪 Sen kavga büyümesin diye kendini korumuşsun.
Yarın işe giderken sakin ve net ol. Gerginliğe açık kapı bırakma. Gerekirse amirine durumu profesyonelce anlat. Korktuğunu düşünmesi önemli değil, önemli olan senin güvenliğin ve saygınlığın 🌿 Hayatta kariyer yolculuğunda en kıymetli şey itibarındır. Soğukkanlı kal, dik dur, kendine güven ✨
Cevap
5Cevap
Şikayet edersin kovarlar
Saçtan ilk tutan kazanır jsjsk
bir şey olmaz merak etme
T koatı bas ağzının üstüne görsün
911 ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?