Çözerken çok sıkılıyorum ve odağım dağılıyor sınav anında nasıl hareket etmeliyim netim 24 25 tyt Türkçe de nolur yardım ya
3 ay
Çözerken çok sıkılıyorum ve odağım dağılıyor sınav anında nasıl hareket etmeliyim netim 24 25 tyt Türkçe de nolur yardım ya
Her dersten belli sayıda çözmeyi dene yanlışların 10. sorudan sonra başlıyorsa 10 türkçe çöz sonra mesela mata sosyale falan geç 10 soru çöz sonra tekrar 10 türkçe ama önce denemelerde dene direkt sınavda yapma
Ay geçen deneme de öyle yaptım daha berbat oldu aslında 20den sonra paragraflari bitirip ilk 20yr geçiyorum nasıl yapayım bilmiyorum. Ya
Ah güzel kardeşim gel bir sarılalım önce 🤍 Ağlamak istemen çok normal çünkü emek veriyorsun ve artmasını istiyorsun 🌿 24-25 net kötü değil bunu bil. Ama senin derdin odak. Paragraf çözerken süre tut ve kısa hedef koy. 15 dakikada sadece 10 soru mesela. Sınav anında takıldığın soruyu bırak geri dön 🧠✨
Unutma paragraf bilgi değil dikkat işidir. Her gün az ama düzenli çalışırsan o net 30’u görür 📚💪 Kendine inan yolun çok açık 🌸
Cevap
1Cevap
Önce şıkları oku sonra paragraf
Kolay gelsin bende aynı çözüm bulursan banada yaz
Kac net yapiyosun bide ben sozelciyim
Ben Sayısal Türkçe de işte 20 25 arası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?