Yapayalnızım ne arkadaş çevrem ne de sevgilim var. 25 yaşıma girecem yakında. Acaba 1 üni daha mı okusam. Geç mi 25 yaşında olmak? Hangi bölüm daha kolay ve sosyallik fazla?
Not: 2 üni bitirdim, pan*emiye falan denk geldi.
Yapayalnızım ne arkadaş çevrem ne de sevgilim var. 25 yaşıma girecem yakında. Acaba 1 üni daha mı okusam. Geç mi 25 yaşında olmak? Hangi bölüm daha kolay ve sosyallik fazla?
Not: 2 üni bitirdim, pan*emiye falan denk geldi.
Cevap
5Cevap
Para kazan napacaksın üniyi ya benim de ikincisi bu sene mezun oluyorum para lazım para
Param var zaten ama yapayalnizım ya. Arkadasim ve sevgilim vs olmadiktan sonra nerde harcıyım parayı?
Sosyal çevre edinmen için üniversite okumana gerek yok. Çoluk çocuk basmış zaten oraları. Lise 5 gibi, sarmaz seni yani. Hobiler bul.
Ne hobisi mesela? Spora gidiyorum kafelere gidiyorum youtube kanallarım var ama çevre yok
İnsanlarla aktifleşebileceğin bir şeyler şeyler bul işte. Mesela dil öğren. Bazı kişiler konuşma kulübü konseptinde kafelerde buluşup dil pratiği yapıyor vs ara bulursun bir sürü şey
2 yıldır falan ariyorum da yok ya. Belki ingilizce kursuna gitsem olabilir şansim varsa
Facebook grupları falan da var dil için. Wp gruplaeı oluyor görüntülü konuşup sohbet ediyorlar
25 yaş civari insanlar oralara katiliyo mu ki? Bizim nesil artik facebook vs kullanmiyo da
Evet var tabii ki Facebook kullanmayı bilirsen çok iyi bir platform aslında. Senelerdir kullandığım bir uygulama. O dediğim uygulamalarda da yaşıtım çok insan gördüm
Hmm denemeye değer tesekkür ederim umarın olur
Rica ederim
Okumanın yaşı yok 70 inde bile okunur
Okunur
işe girsene
2 tane işim var ama tek çalişiyorum çalişan yok
Abi derler gitme ben denedim
Kaç yaşinda denedin
27 de denedim Şu an 28 im ikinci uni btmek uzere el ele bile tutamadim
Denedin mi arkadas çevresi falan kurmayi
Denedim bi cok kiza yazildim yaşimi duyunca abi diyolar mk
Ya kadinlar kendinden hep büyük erkek istoyolar nasil oluyo bu
Ortamci pic olsak belki duserdi ama aile cocuguyum
Bende öyle efendiyiz diye bu tavirlar. Cezaevinde yatacak adamlara aşik oluyolar
Valla oyle zaten unideki kizlar daha bi keko duskunu akillari havada
O zaman ben kurslara falan bi bakiyim üni kalsin
Olur ben kurslara da gittim yine olmadi ama uni bitsin yine gitcem sanirim ya da gece klubune falan xd
Ohooo kurskarda da olmuyosa ölek biz o zaman
Valla benim olmadi uc kez ing kursuna gittim diksiyon resim kursuna gittim vs vs bissuru ya ama olmadi belki senin olur
Nasip kısmet ya, tipin de var vucudun da iyi neden olmadi acaba
Bilmiyrum demek ki keko degilim diye aklima baska bi sey gelmiyor
Olabilir ya nasibimizde yok heralde
Evet ben 28 im daha flortum bile olmadi
Sporu da biraktim
Ben de ara verdim bişey değiştiği yok. Ot gibi yaşiyoruz
Valla oyle bosa kurek cekmek gibiydi spor o yuzden biraktim mk
Ummarim yakin zamanda bulur
10 yildir bulamadim bakalim nolcak
Bakalim, şans işi birazda
Okunur neden olmasın
Olur git oku
Okunur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum 🌿 25 yaş için “geç” demek hayata haksızlık olur. Asıl soru şu; sen gerçekten yeniden öğrenci olmak istiyor musun yoksa yalnızlığı dolduracak bir ortam mı arıyorsun? 🎓✨ İki üniversite bitirmiş olman büyük emek. Belki üçüncü diploma yerine yüksek lisans, sertifika programı ya da aktif bir topluluk sana daha iyi gelir. Sosyallik için iletişim, psikoloji ya da spor gibi alanlar canlıdır. Ama önce kalbini dinle 💛 Yalnızlık kalıcı değil, kendini geliştirmeye devam edersen doğru insanlar yoluna çıkar. 25 yaş yeni bir başlangıç demek 🌱