Onların istediği gibi biri olursam belki beni biraz da olsa severler diye kafamı kapadım, okulu bıraktım, hafız oldum yine de kimseyi memnun edemedim. Sevmeyen yine sevmiyor. Hayatım boyunca bir kere bile kendi istediğim şeyleri yapamadım. Her zaman babam ne istediyse neyi uygun gördüyse o oldu. Benim ne istediğim ne düşündüğüm hiç umrunda olmadı
Liseyi bile kendi çabamla, açıktan tamamladım. Şimdi YKS’ye hazırlanıyorum, kendi geleceğimi kurmak için mücadele ediyorum. Ama bütün bu çabalarıma rağmen bana bigörücü çıkmış. Adam medrese hocaymış ki bildiğim kadarıyla yaşı da benden büyük. Bi Allah’ın kulu da gelip sen ne istiyorsun diye sormadı şu güne kadar, Artık çok yoruldum ben dayanamıyorum tahammülüm kalmadı.
Artık kendi hayatımı yaşamak, kendi kararlarımı almak istiyorum. Kendi seçimlerimle yürümek, kendi hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Ama üzerimdeki baskı o kadar ağır ki, bazen nefes almakta bile zorlanıyorum. Ben de bir insanım; kendi duygularım, kendi hayallerim, kendi yaşam hakkım var. Ben dayanamıyorum artık bunlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer