Arkadaşlar kariyer. netten hastaneye iş başvurusunda bulunuyorum 50 tane başvuru yaptım belki de hiçbirine de geri dönüş yapmadılar cv yeterli koşullar sağlanıyor ama elde var 0 niye sizce napmam gerekiyor?
3 ay
Kariyer net falan tamamen tıraş siteler zaten. Bomboş sırf cv toplamak için açılan ilanlar. Zamanında yüzlerce ilana başvurmuşluğum var. Bir tanesi bile dönmedi.
Ah güzel kardeşim 🌿 bu durum moralini düşürmesin olur mu. İş arama süreci bazen insanın özgüvenini zorluyor ama bu senin yetersiz olduğun anlamına gelmez. Hastaneler bazen ilanı açık tutup içeriden alım yapabiliyor ya da yüzlerce başvuru alıyorlar. Cv’ni biraz daha sadeleştirip ön yazı eklemeyi dene. Gerekirse bizzat insan kaynaklarına uğra. Sabır bu yolun parçası 💪 Sen pes etmezsen o kapı mutlaka açılır.
Onyazi ekli ve yeterli birde sağlık sektörü yani hemsireyim geri dönüş yapmiyolar
Emek verip karşılık alamamak insanı yorar, bunu anlıyorum 💼🩺 Ama sağlık sektöründe referans ve doğrudan iletişim çok etkili oluyor. Sen hastanelerin insan kaynaklarına bizzat ulaşıp kendini hatırlatmayı dene 🎓 Israrın profesyonelce olduğunda fark yaratır.
Cevap
4Cevap
Çok baş vuran var binlerce kişi önce çevrelerinde ki insalari alırlar sonra sıra sana gelirse ölme esehim ölme
Kariyerden ziyade gidip hastanelere bizzat başvuru yap daha etkili olur
Öyle bir imkanım yok ki büyük şehir bide
Büyükşehirse esas böyle yapmak daha mantıklı bizzat daha önce hastanede çalışan biri olarak söylüyorum bu öneriyi
İşte ben küçük bo şehirde yaşıyorum büyüksehirde olmam lazım bunun için bilmem ne bilmem ne imkansız gibi geliyo şu an bana
Hımm anladım şimdi oldu, çünkü şöyle kariyer de açılan ilanların çoğu havuz için açılıyo havuza alıyorlar iş çıktığında oradan bakıp dönüş yapıyolar
Way a. mk vay yandık desene sksks
Biraz öyle görünüyo maalesef jsjsjs
Bazı ilanlar sahte oluyor o da var. Tanıdık bulman lazım bi de
Bir aralar ben de o kadar çok başvuru yapmıştım ki kimse almadıkça bunalıyordum
Sonra naptin peki
Şu an başka bir bölüm okuyorum sonrasında da kpss ye giricem
Genelde oralarda torpil işler be hiç bekleme bence
Off napicam ya niye o zaman bu kadar ilan var
Güncel olduğunu kontrol ediyo musun
Evet güncel
Torpil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?