AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de o kadar işe başvurdum, sınava girdim. Sonuç yok. Beş parasızım.
Sende bulursun inşallah ne deyim
Umarım.
Tebrik ederim Seni. Bi vasfın var mi ne tür iş bbakiyorsuj
Genel
Ornek versen
Satış danışmanı , kasiyer vs.
Yanı market düşünürsen bim a101 şok aliyo örtülü. Tabi açık pozisyon varsa. Bi de sana bi şey tavsiye edeyim, hayatin boyunca işsiz kalmazsin
Tavsiyen nedir
Ingilızce.
Komik bu insanlar dış görünüşe bakıyorlar ilk
Maalesef öyle. Komili değil iğ renç. Ama dediğim gibi ingilizce Çalışma mi tavsiye ederim. Dusylunursen nasıl yapacağını da anlatirim
İngilizcemde iyi de söyleyebilirsin nasıl çalışacağımı
Hem iğrenç hemde saçma sanki mankenlik ajansı. Ben gerizek*lı değilim ama güzelliğimle birşeyler yapmak istesem giderim mankenlik ajansına başvururum.
Seviye nasıl peki Yani kitaplar var bazı filmler olabilir hani böyle Düzenli bir şey yapabilirsin Düzenli bir çalışma takvimi belki yapabilirsin Çünkü öbür türlü unutabilirsin
İngilizceninde çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum sanki ingilizler geliyor.
Tamam da bunu markete kullanacaksın ki bunu İngilizce isteyen ithalat ihracat yapan yerlerde kullanacaksın yani nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul'da ve Büyük şehirlerde özellikle çok arayan var ya da internet üzerinden belki işler çıkabilir
İngilizcen iyi olursa hatta İngilizce kurslarında bile çalışabilirsin yani öğretmenlik yapabilirsin falan
Bugüne kadar çok işe başvurdum öncelikleri hiç ingilizce değildi. Ben açık olduğum halde uzun giymiştim bana tesettürlü musun diye sordular sonrada dediler ki müşteriler böyle sevmiyormuş 😂 ingilizceye gelene kadar çok şey var
Ama sana bir şey söyleyeyim İngilizce çok kapıyı açar Yani herkes öyle Abdal değil afedersin de normal şirketlerde var yani kabul edecek
Sonuçta iş için başını açacak değilsin seni kabul edecek insanlarla çalışacaksın o insanların da büyük yani hepsini İngilizce ihtiyacı olmayabilir ama İngilizce ihtiyacı olan şirketler daha iyi para verir sana
Ve ayrıca diyelim ki adam başörtülü Kabul etmeyecek aslında ama ihtiyacı var İngilizce bilen birine O zaman seni mecbur kabul edecek
Bu arada onlar beni aldı zaten ben kabul etmedim. O dediğin büyük şirketler bizi görürse. 😂
Her şey bir anda olmuyor yani yavaş yavaş gideceksin yani benim Kariyerim de yavaş yavaş çıktım da Kimsenin ulaşamayacağı yerlerde gerçekten çalıştım da yani
Tamam teşekkürler ☺️
malesef tesettürü hala problem eden yerler var
Ne kadar saçma şuanda açık halim olsaydı hepsi dönüş yapardı eminim.
Bu kapanmanla alakalı değil
Neyle alakalı peki?
Zaten olucagini vardır kendine eziyet etme bu yuzden
Kendime eziyet ettiğim yok ama onunla ilgili olduğunu adım gibi biliyorum. Nedir bu insanları dış görünüşe göre yargılanmaktan bıkmadılar.
Bak o konu da sana katılıyorum
Böyle insanlarla bende çalışmak istemiyorumda neyse...
Kendini üzme
Rızık ancak ve ancak Allah'tan