Tyt Kimya bitiridim ama unuttum ve hatırlayamıyorum üstelik bir soru bankasını komple bitirmiştim🤯 ne yapacağım😣😭?

Merhaba 12. sınıf sayısal öğrencisiyim hedefim Tıp ve son 3 ayım kaldı. Herhangi bir dershaneye gitmiyorum özel ders de almıyorum. Geçen seneden başladım YKS çalışmalarına ama sürekli bir çalışıp bir ara verdiğim için bir faydasını görmedim. Doping hafıza aldım ama herkes YouTube önerdiği için YouTube'dan çalıştım ama YouTube aklımda kalmadı, şu anda da çok az bir zaman var ve dopingten çalışamam çünkü çok fazla video var ve ben her şeyi not alan birisiyim yani hayatta yetişmez ama doping çok güzel çok akılda kalıcıydı geçen sene 11. sınıfta da kullanmıştım. Ben şimdi matematikte problemlere kadar okeyim aslında yani en büyük eksiğim mutlak değerdi onu tamamladım ama sanırım köklü ifadelerde de eksiğim var biraz ama vakit de kaybetmek istemiyorum hemen bu TYT matematikten kurtulmak istiyorum. Mesela TYT matematikte ilk bitirdiğim konu fonksiyonlarda ve 4 fasikül bitirdim ama grafikleri biraz unuttum çünkü 6 ay önceydi fonksiyon çalışmam. Aynı zamanda mantığı da bitirdim aradan çıksın diye, ve sayı kesir problemleri de okey yaş problemlerini de çok zor olmadıkça yapabiliyorum, ama işte diğer konuları hiç bilmiyorum. TYT fizikte de ısı ve sıcaklıkta kaldım çok nefret ettim bu konudan o kadar sıkıcı ki 2 aydır bu konudayım şaka gibi ama şaka değil iki aydır Özcan Aykın'dan ve dopingten bu konuyu dinliyorum🤯 aa bir bitmedi ya bir bitmedi😖 şu konuyu bir halletsem de elektrik devreleri dalgalara falan geçsem.. TYT biyolojide de canlıların sınıflandırılması cidden bunda da takılı kaldım böyle bozuk plak gibi 2 aydır Betül Biyoloji'den dinleye dinleye bir hal oldum 🤦🏼‍♀️ Ama şükür TYT kimyayı bitirdim üstelik bir soru bankası da bitirdim orbital ve denemelerde çözdüm ama bilin bakalım ne oldu? Unuttum🤦🏼‍♀️👏🏻 ya unuttum ilk defa doğru dürüst bitirdiğim bir dersi unuttum😭 ve hatırlayamıyorum.. o kadar 50 sayfalık not çıkardım okuyorum okuyorum yok yani sanki biri gelmiş beynimdeki bilgileri silgiyle silmiş gibi😤 AYT matematikte logaritma dizi limit süreklilik tamam onları bitirdim. AYT fizikte vektörler bağıl hız çembersel hareket periyodik harmonik hareketler dalgalar atom fiziği tamam ama radyoaktivite biraz kafa karıştırıcı onları da ezberlersem okeyim. AYT biyolojide de sinir sistemi endokrin sistem dolaşım sistemi bağışıklık sistemi solunum sistemi üriner sistem üreme sistemi komünite ve popülasyon ekolojisi, nükleik asitleri tamamladım. Ama AYT kimyada sadece kimya ve elektrik tamam başka da hiç bir şeye başlamadım çünkü unuttum (TYT kimyayı). Lütfen yardımcı olun lütfen bakın burada bir öğrencinin geleceği söz konusu tek isteğim tavsiye. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sizce hangi hocalar daha iyi? TYT ve AYT ders ders hangi hocayı önerirsiniz? Netlerim artmıyor ne yapmalıyım? TYT netim 60 AYT 15 😭 kalan zaman 3 ay
Tyt Kimya bitiridim ama unuttum ve hatırlayamıyorum üstelik bir soru bankasını komple bitirmiştim🤯 ne yapacağım😣😭?