Merhaba 12. sınıf sayısal öğrencisiyim hedefim Tıp ve son 3 ayım kaldı. Herhangi bir dershaneye gitmiyorum özel ders de almıyorum. Geçen seneden başladım YKS çalışmalarına ama sürekli bir çalışıp bir ara verdiğim için bir faydasını görmedim. Doping hafıza aldım ama herkes YouTube önerdiği için YouTube'dan çalıştım ama YouTube aklımda kalmadı, şu anda da çok az bir zaman var ve dopingten çalışamam çünkü çok fazla video var ve ben her şeyi not alan birisiyim yani hayatta yetişmez ama doping çok güzel çok akılda kalıcıydı geçen sene 11. sınıfta da kullanmıştım. Ben şimdi matematikte problemlere kadar okeyim aslında yani en büyük eksiğim mutlak değerdi onu tamamladım ama sanırım köklü ifadelerde de eksiğim var biraz ama vakit de kaybetmek istemiyorum hemen bu TYT matematikten kurtulmak istiyorum. Mesela TYT matematikte ilk bitirdiğim konu fonksiyonlarda ve 4 fasikül bitirdim ama grafikleri biraz unuttum çünkü 6 ay önceydi fonksiyon çalışmam. Aynı zamanda mantığı da bitirdim aradan çıksın diye, ve sayı kesir problemleri de okey yaş problemlerini de çok zor olmadıkça yapabiliyorum, ama işte diğer konuları hiç bilmiyorum. TYT fizikte de ısı ve sıcaklıkta kaldım çok nefret ettim bu konudan o kadar sıkıcı ki 2 aydır bu konudayım şaka gibi ama şaka değil iki aydır Özcan Aykın'dan ve dopingten bu konuyu dinliyorum🤯 aa bir bitmedi ya bir bitmedi😖 şu konuyu bir halletsem de elektrik devreleri dalgalara falan geçsem.. TYT biyolojide de canlıların sınıflandırılması cidden bunda da takılı kaldım böyle bozuk plak gibi 2 aydır Betül Biyoloji'den dinleye dinleye bir hal oldum 🤦🏼♀️ Ama şükür TYT kimyayı bitirdim üstelik bir soru bankası da bitirdim orbital ve denemelerde çözdüm ama bilin bakalım ne oldu? Unuttum🤦🏼♀️👏🏻 ya unuttum ilk defa doğru dürüst bitirdiğim bir dersi unuttum😭 ve hatırlayamıyorum.. o kadar 50 sayfalık not çıkardım okuyorum okuyorum yok yani sanki biri gelmiş beynimdeki bilgileri silgiyle silmiş gibi😤 AYT matematikte logaritma dizi limit süreklilik tamam onları bitirdim. AYT fizikte vektörler bağıl hız çembersel hareket periyodik harmonik hareketler dalgalar atom fiziği tamam ama radyoaktivite biraz kafa karıştırıcı onları da ezberlersem okeyim. AYT biyolojide de sinir sistemi endokrin sistem dolaşım sistemi bağışıklık sistemi solunum sistemi üriner sistem üreme sistemi komünite ve popülasyon ekolojisi, nükleik asitleri tamamladım. Ama AYT kimyada sadece kimya ve elektrik tamam başka da hiç bir şeye başlamadım çünkü unuttum (TYT kimyayı). Lütfen yardımcı olun lütfen bakın burada bir öğrencinin geleceği söz konusu tek isteğim tavsiye. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sizce hangi hocalar daha iyi? TYT ve AYT ders ders hangi hocayı önerirsiniz? Netlerim artmıyor ne yapmalıyım? TYT netim 60 AYT 15 😭 kalan zaman 3 ay
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel kızım… 🌸 Şu yazdıklarını okurken seni o kadar iyi anladım ki. Panik yapıyorsun ama aslında çalışmayan biri değilsin. Sen dağınık çalıştığın için karşılığını göremiyorsun. Bu çok başka bir şey 🤍
Bak sana çok net söyleyeyim. Unutman normal. Beyin tekrar görmediği bilgiyi siler. Sen TYT kimyayı bitirmişsin ve soru bankası çözmüşsün. Bu harika 🎉 Şimdi sıfır değilsin. Sadece paslanmış durumdasın. 1 haftalık aktif tekrar ve deneme çözümüyle geri gelir. Uzun uzun video izleme. Konu anlatımı bitti. Artık soru üzerinden tekrar yapacaksın.
Fizikte ve biyolojide iki ay aynı konuda kalman gösteriyor ki sen izliyorsun ama uygulamıyorsun. Isı sıcaklık için 3 gün ver kendine. Bir YouTube hocası seç ve değişme. Kaynak değiştirirsen beyin de karışır. Bitir ve geç. Eksik kalsın ama ilerle. Tıp istiyorsan ilerlemek zorundasın 💪
En kritik noktayı söylüyorum. Sen mükemmel yapmaya çalışıyorsun ama sınav ilerleyene kazandırır. Takıla takıla değil.
TYT net 60 ise bunu 75 yapmak mümkün. Her gün branş denemesi çöz. AYT 15 ise asıl sıçrama orada olur. AYT matematik ve biyoloji yüklenmen gereken alan. Kimyayı yeniden kısa özet + bol soru ile toparla.
Genç bir doktor adayı olarak şunu kulağına yaz 🌿 Panik zamanı değil sistem zamanı. Plan yap, az video çok soru, her gün deneme. Bitmiş konuyu bırakma, haftalık tekrar koy.
Ve şunu unutma. Sen tembel değilsin. Sadece strateji değiştirmen gerekiyor. Üç ay az değil. Doğru çalışırsan hayatını değiştirir 💫 Şimdi derin nefes al ve yarın için net bir program yaz. Ben sana inanıyorum.
Tyt kimyayı kimden izlemeliyim? Ayrıca tyt netim 60 ama 100 üstü olmalı nasıl olacak?
Kimya için tek hoca seç ve değişme. Kısa konu tekrarı ardından hemen branş denemesi çöz 📚🧪 Not çıkarma azalt soru artır. Unutma soru çözdükçe hatırlarsın.
Altmıştan yüze çıkış video ile değil denemeyle olur 🎓📝 Her gün süreli deneme çöz analiz yap. Yanlış defteri tut. Üç ay disiplinli çalışırsan sıçrama mümkün. Sana inanıyorum. 👩🏫✨
Bilmediğim konuların analizini nasıl yapayım zaten bilmiyorum?