İş yerinde tuvalet olayı?

Şimdi ben tuvalete gittim ordaki iş yerindeki kızın biri dedi bulaşığı yıka bulaşık yıkadım bide tuvalete gireyim dedim sonra tuvaletteyken birini görür gibi oldum halüsinasyon görüyorum sandım bir başka bir kızı daha gördüm bakarken sonra seslerini duydum ama umursamadım kendi aralarında konuşuyorlar diye neyse ben bu işten çıktım bugün zaten ama bu konudan değil sonra benden sonra gelecek olan kadındı bakanlardan biri neyse ondan sonra sigara içmeye geçtim kasadan aldı sonra dedi işte biz kapıyı açtık gördün mü falan anlamadım ya evet diyorum ya hayır otomatik konuşuyorum ya da aynen falan işte rahatsız mı ettik görmedin mi acaba diye o zaman sen önem vermiyorsun bu şeylere falan değişik bir kızsın dedi güldü iyi değil aslında kendin bilirsin vs dedi sonra işte seni de gördük sen de çok şey yaptın hakkını helal et yine de dedi ben de aynen vs dedim hı hım falan dedim öyle falan dedim işte ben de gözümü kapatıp başımı salladım hı hım falan aynen dedim görüşürüz dedim o da görüşürüz dedi ama olay şu ben bana denileni anlamıyorum anlamasam da anlamadan konuşuyorum umursamıyorum karşı taraf yanlış anlasa da sonradan takıyorum bir de tuvalette beni gördüklerinde kendimi kapatıp savunamıyorum kızamıyorum tam aksine ya normalmiş gibi davranıyorum ya halüsinasyon gördüğümü düşünüyorum emin olamıyorum sizce neden böyleyim
Güncellemeler
4 ay
Hatta işte kadın dedi ki işte bu tarz önce de bişeyler olmuş baktirmissin kendin istemissin vs hani benim kızım olsa ben istemem izin vermem vs gibi yani bende öyle ne diyim falan dedim diye hatırlıyorum hep sorun ya
İş yerinde tuvalet olayı?