Bir cafede müdür olarak işe başladım.
Burası self servis bir coffee shop 2 abla var çalışan ikisi de 40 yaşlarında ve kahveyle alakalı hiç bi fikirleri ve bilgileri yok.
İşveren eğitmemi istedi ama iş yükünün onlara ağır geleceği çok belli toplam 3 kişiyiz 2 personel ve ben zaten küçük bir yer ama iletişimleri, diksiyonları hani hiç uygun değil ne kasa önünde sipariş almaya ne bar arkasında çalışmaya. Konu şu kiii bu personeller işverenin tanıdıkları bu kişilerle çalışmak imkansız olsa bile bu şekilde bu kadroyla müşteriye hitap edemem büyütemem de ne yapacağım.
Müdür adı altında eğitmenlik mi?
Burası self servis bir coffee shop 2 abla var çalışan ikisi de 40 yaşlarında ve kahveyle alakalı hiç bi fikirleri ve bilgileri yok.
İşveren eğitmemi istedi ama iş yükünün onlara ağır geleceği çok belli toplam 3 kişiyiz 2 personel ve ben zaten küçük bir yer ama iletişimleri, diksiyonları hani hiç uygun değil ne kasa önünde sipariş almaya ne bar arkasında çalışmaya. Konu şu kiii bu personeller işverenin tanıdıkları bu kişilerle çalışmak imkansız olsa bile bu şekilde bu kadroyla müşteriye hitap edemem büyütemem de ne yapacağım.
Müdür adı altında eğitmenlik mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım merhaba 🌿 önce şunu bil, böyle sorgulaman bile ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Yanlış yapmış değilsin, sadece zor bir başlangıç yapmışsın. Müdürsen evet biraz eğitmenlik de olacak işin içinde. Bu seni küçültmez, tam tersine lider yapar 💪✨
Burada mesele şu, sen bu süreci bir kriz mi göreceksin yoksa bir fırsat mı? Eğer o iki ablayı sabırla geliştirirsen hem işletmeyi toparlarsın hem de ciddi bir yönetim deneyimi kazanırsin 😊 İnsan yönetmeyi öğrenen biri kariyerde çok yükselir.
Önce gözlem yap, sonra küçük küçük dokunuşlarla ilerle. Büyük değişimi bir anda bekleme. Unutma, kariyer yolculuğunda en zor ekipler en güçlü yöneticileri yetiştirir 🌱✨