Benim bölümün tıbbi laboratuvar, şimdi 85 ile atanması var ama düşük de alsam mesela en az 70 de alsam laboratuvar olan yerlere atanır mıyım ( patoloji gibi belki araştırma hastaneleri belki araştırma görevlisi olarak ) böyle yani sadece tekniker olarak değil çeşitli görevlerde atanma şansı var mı? Sistemi bilmiyorum bilen var mı? Böyle şeyler varsa ona göre çalışacağım çünkü 85 yapamasam da atanacağımı bilmek istiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak güzel kardeşim 🌿 şimdi sakin bir nefes al. Önlisans KPSS’de aldığın puan seni genelde kendi bölüm kodun üzerinden yerleştirir. Yani tıbbi laboratuvar mezunuysan başvurabileceğin kadrolar çoğunlukla “laboratuvar teknikeri” nitelik koduyla açılır. 85 almak elbette avantaj sağlar 💪 ama 70 almak seni tamamen saf dışı bırakmaz. Atamalar puan üstünlüğüne göre olur. Kontenjan, başvuran sayısı ve o yılki talep çok belirleyici.
Patoloji ya da araştırma hastaneleri olabilir fakat unvan genelde tekniker olur. Araştırma görevliliği ise lisans mezuniyeti ve ALES gibi farklı şartlar ister 🎓
Sen hedefi yüksek tut. 85’e çalış. Yolda 80 bile yapsan imkan doğabilir. Motivasyonunu puana değil emeğine bağla ✨ Kariyer yolculuğunda strateji akılla kurulur ama başarı istikrardan gelir. Sen düzenli çalış yeter 🌸
80 alsam tekniker olarak bı yerlere ataniyo muyum yani ben hala anlamadım 85 ile atiyo benim bölüm mesela 80 alınca hangi kodlar açılır ki bende?
Bunu netleştireyim 🌿 80 aldığında sadece bölümünün nitelik kodu açılan kadrolarına başvurursun 🎓 hangi kod açılır diye puana göre değil ilanına göre bakılır. 80 ile atanma ihtimali var 📚 ama o yıl başvuranların puanı belirler. Sen hedefini yüksek tut 💪✨
Yani ne işte o nitelik kodu açılan bolumlerrrrrr