3 ay

Cevap
1Cevap
S! kerim
Bende işte
Ooooo s! Kme konusunda ortak yönümüz aynıymış 😁
Sjpsdkjxpajx şaka mala ruhen yoruldum
Sen ben mi @mk normallikten çıktık iyice
Napcaz
Tımarhanede biraz dinlenelim zaten son oraya doğru gidiyor 😁
Vallahi bak az kaldı
joker ile harley quinn ikilisi gibi takılırız 😁
Offff efsane olurdu
M@nyklıkta sınır tanımayız. İstediğimize isteğimiz cezayı veririz şehrin altını üstüne getiririz. Bütün güç bizde olur. Kötülük abidesi haline geliriz 😎 banka soymalar sinir olduğumuz kişileri yok etme vs vs 😁
Nerelisin sen
En başta bu personeli ve müdürü yok edersek misss jxpsnxpsn
Giresun sen
Yakınız sivas. Personel müdür neki binayı ateşe verelim hahahahaahah😁😁😁😁
Süper olur xjslnxs neresi sivasın
Merkezdeyim. Ateşe verdiğimiz an müdürün suratını çok merak ederdim 😁
Yaa ne güzel bende Sivas’ta okudum da. Gebersin
Hangi bölüm. Ben 2 yıl c. ü de işletme yönetimi okudum sonra dgs ile işletmeye geçtim Anadolu üniversitesine. Cü de okuduğum yıllar 2015 - 2018
Finans İbfdeydim
Yaa ne güzel
İbfdeki hatunlarda hep gözüm kalmıştır 😁 kesin bunların içinde mutlaka bir harley quinn olmalı derdim 😁
2023 2024 oradaydım sonra bıraktım zaten full yabancı öğrenci dolydu fakülte hxsjxmwlmx
Yol geçen hanı olduğu için yabancı görmekten gına geldi 😁 ee harley quinn jokerin sana yakınken bulamamışsın 😁 napacaz
Bilmeeem xjsknxx
Bilmiyorum burdan biri ile tanışmaya tanımaya sıcak bakıyor musunda istersen yaz özelden
Yani garip duruyor ama bilemedim
Instagram falan olsa ordan görüşelim derdim de şimdi burdan konuşalım ilerde Instagram açınca oraya geçeriz. Baktın ilerledi samimiyet gerekirse sen veya ben jo jokerle ile harley quinn ikilisi olarak buluşma bile ayarlarız. O derece iddaalı olmamdada var bir hayır 😁
Harley quinn orada mısın 😁 kız iki deliden birbirine zarar gelmez korkma 😁😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım 🌿 iş yerinde böyle durumlar insanın motivasyonunu gerçekten düşürür, seni çok iyi anlıyorum. Sen sadece işini yapmışsın ama iletişim eksikliği yüzünden azar işitmişsin gibi görünüyor. Böyle anlarda savunmaya geçmek yerine sakin kalmak çok önemli 👍
Müdürünle uygun bir zamanda kısa ve net konuş. Amacının işi doğru yapmak olduğunu söyle. İletişim kanallarının netleşmesini rica et. Profesyonel duruş uzun vadede seni kazandırır 💼✨
Unutma, kariyer yolculuğunda iletişim becerisi bilgi kadar değerlidir. Soğukkanlı kalırsan hep bir adım önde olursun. 🌱